Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 10/03): Με Ευρώπη και Αγγλία

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 10/03): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Σεβίλλη – Γουεστ Χαμ (19:45): Στην αγαπημένη της διοργάνωση αγωνίζεται η Σεβίλλη και σίγουρα αποτελεί στόχο της. Θα έχει βέβαια πολλές απουσίες και το ροτέισον θα είναι αναγκαστικό. Οι φιλοξενούμενοι θα πάνε στην Ισπανία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θα το κυνηγήσουν όσο τους παίρνει. Ισορροπημένο αναμένεται το παιχνίδι με φαβορί τους γηπεδούχος. Ο 1 πληρώνει 2.12 στο pamestoixima.gr

ΠΑΟΚ – Γάνδη (19:45): Συνεχίζει το Ευρωπαϊκό του ταξίδι ο δικέφαλος του βορρά και αντιμετωπίζει την φορμαρισμένη Γάνδη. Οι Βέλγοι έρχονται από έξι σερί νίκες και σίγουρα θα βάλουν δύσκολα στην ελληνική ομάδα. Αναμένεται το πρώτο μέρος της αναμέτρησης να είναι αναγνωριστικό, καθώς κανείς δεν θα ρισκάρει εξ αρχής. Η ισοπαλία στο ημίχρονο βρίσκεται σε απόδοση 2.02 στη stoiximan.

Φιτέσε – Ρόμα (19:45): Η Ρόμα μπορεί να είναι το φαβορί, όμως θα εξαρτηθεί πολύ το πόσο θέλει να ασχοληθεί με την διοργάνωση. Ο Μουρίνιο δεν έχει δώσει μεγάλη βάση, έως τώρα, καθώς στα περισσότερα παιχνίδια έκανε ροτέισον. Η Φιτέσε είναι ή του ύψους ή του βάθους, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως αν βρει χώρο θα επιτεθεί. Ανοιχτό παιχνίδι περιμένω και το over 2,5 βρίσκεται σε απόδοση 1.77 στη Novibet.

Νόριτς – Τσέλσι (21:30): Η γηπεδούχος πάει από το κακό στο χειρότερο, είναι ουραγός στο πρωτάθλημα και έρχεται από πέντε σερί ήττες. Η Τσέλσι από την άλλη είναι αρκετά φορμαρισμένη, όμως βρίσκεται σε μία περίοδο που έχει πάρα πολλά παιχνίδια. Το ροτέισον από τους φιλοξενούμενους είναι σίγουρο, όμως είναι άγνωστο το μέγεθος του. Σημαντική η απουσία του Γκίλμουρ για τους γηπεδούχους.

Σαουθάμπτον – Νιουκάστλ (21:30): Αρκετά ισορροπημένη αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο αρκετά φορμαρισμένες ομάδες. Οι γηπεδούχοι εντός είναι αήττητοι από τον Σεπτέμβριο και έχουν δημιουργήσει μία από τις πιο δύσκολες έδρες στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι τρέχουν ένα σερί επτά αγωνιστικών αήττητοι και φαίνεται πως ο στόχος της παραμονής θα επιτευχθεί. Η ισοπαλία θα τους αφήσει και τους δύο ευχαριστημένους και πληρώνει 3.72 στη Betshop.

Αταλάντα – Μπάγερν Λεβερκούζεν (22:00): Η Αταλάντα δείχνει να έχει ένα θέμα αμυντικά, όταν ο αντίπαλος της κλείνει τον χώρο κεντρικά και οι Γερμανοί δεν πρόκειται να το αφήσουν ανεκμετάλλευτο. Η διοργάνωση δεν περνάει αδιάφορη από τους Ιταλούς και σίγουρα θα θέλουν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε τρομερή φόρμα, ειδικά επιθετικά και σίγουρα θα αποτελέσουν μεγάλη πηγή κινδύνου. Το αμφίτερμα βρίσκεται σε απόδοση 1.52 στο pamestoixima.gr

Μπαρτσελόνα – Γαλατασαράι (22:00): Η Μπαρτσελόνα του Τσάβι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, όμως οι απουσίες θα δημιουργήσουν θέμα αντοχής. Οι γηπεδούχοι δείχνουν αρκετά βελτιωμένοι και δεν είναι άδικα ένα από τα φαβορί για την διοργάνωση. Ειδικά επιθετικά η Μπάρτσα δείχνει ασταμάτητη. Οι Τούρκοι από την άλλη δείχνουν να έχουν θέμα στην άμυνα τους και παρά το γεγονός πως σκοράρουν, δυσκολεύονται να πάρουν αποτέλεσμα.

 

Στο Golden 21 παίζεις τα παιχνίδια που θες εσύ κάθε εβδομάδα/αγωνιστική!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις