Φινάλε στην Ελλάδα, ντέρμπι στην Αγγλία

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος με άφθονες επιλογές στην τελευταία αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και σημείο τριπλασιασμού από την Αγγλία.

Καλημέρα σε όλους. Κυριακή σήμερα και τελευταία αγωνιστική Super League με πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια κυρίως για την πρόκριση στα play off. Θα δούμε προγνωστικά στοιχήματος από τέσσερα ελληνικά παιχνίδια και μπόνους το ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Παιχνίδι με πολλές παγίδες για τη Σίτι που δεν ξέρω γιατί δίνεται ως φαβορί του 1.40. Στα τελευταία δύο παιχνίδια της για το πρωτάθλημα με Τότεναμ και Έβερτον έχει βγάλει δυσκολίες, την ώρα που η πρόσφατη παράδοσή της με την συμπολίτισσα στο «Έτιχαντ» είναι εξαιρετικά κακή. Στα τελευταία επτά εντός έδρας παιχνίδια μετράει μόλις μία νίκη και πέντε ήττες. Η Γιουνάιτεντ, συμφωνώ, δεν παίζει καθόλου καλά και όχι μόνο αυτή την χρονιά. Παρόλα αυτά όποτε παίζει με Σίτι δείχνει πιο αναγεννημένη.

Σε απόδοση τριπλασιασμού θα στηρίξω το Χ2 της ομάδας των «κόκκινων διαβόλων» ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να ποντάρει και στοuUnder 2,5 που επιβεβαιώνεται συχνά στα παιχνίδια τους.

Φινάλε στην Ελλάδα, ντέρμπι στην Αγγλία

Ιωνικός – Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει στην χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, ενώ ο Ιωνικός πήρε μεγάλο Χ στην Τούμπα. Ψιλοαδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι αφού δεν πιστεύω ότι θα κινδυνεύσει κανένας. Το μόνο που κρίνεται είναι το πλεονέκτημα έδρας στα play out. Στο πρώτο παιχνίδι, οι Αγρινιώτες απώλεσαν προβάδισμα δύο γκολ κάτι που ίσως τους δίνει ένα επιπλέον κίνητρο σήμερα. Θα πάω με την καλύτερη ομάδα με κάλυψη.

Προγνωστικά στοιχήματος: Λαμία – ΠΑΟΚ

Η Λαμία έχει μπλέξει για τα καλά και πλέον μαζί με τον Απόλλωνα είναι με διαφορά τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Ο ΠΑΟΚ διατήρησε την καλή του κατάσταση αν και σήμερα θα ήθελε να σπάσει λίγο αυτό το σερί ισοπαλιών στο πρωτάθλημα για να σιγουρέψει την δεύτερη θέση ενόψει play off. Πιστεύω ότι οι Θεσσαλονικείς θα πάρουν μια «επαγγελματική» νίκη λόγω Ευρώπης και στο 1.66 έχει αξία.

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης

Στα χαρτιά φαίνεται εύκολο το έργο του ΟΦΗ σήμερα αλλά αυτό θα εξαρτηθεί κι από τα άλλα αποτελέσματα, αφού θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από ΠΑΣ και Αστέρα για να μπει στην εξάδα. Ο Απόλλωνας στάθηκε υπερβολικά άτυχος κόντρα στο Ατρόμητο με τρία γκολ του να ακυρώνονται από τον VAR ως οφσάιντ. Αν εξαιρέσουμε το σίριαλ με τους προπονητές δείχνει σαν να είναι ελαφρώς βελτιωμένος. Γνώμη μου, ότι αν ο ΠΑΣ κερδίζει ταυτόχρονα στον Βόλο ίσως υπάρξει χαλάρωση στο δεύτερο ημίχρονο από μεριάς γηπεδούχων. Μπορεί να το εκμεταλλευτεί η «Ελαφρά Ταξιαρχία» και να βάλει ένα τεμάχιο. Υπάρχει αξία στο 3.06 της Novibet.

Προγνωστικά στοιχήματος: Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα

Παρά το -5, η εξάδα βρίσκεται ακόμα στα χέρια των παικτών του ΠΑΣ αν θεωρήσουμε ότι ο Αστέρας δεν θα πάρει διπλό στο ΟΑΚΑ. Στον Βόλο φαίνεται ξεκάθαρα η έλλειψη κινήτρου. Παρόλα αυτά δεν παύει αν είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι για τους Γιαννιώτες. Πιστεύω στο πρώτο ημίχρονο δεν θα υπάρξει λόγος για περαιτέρω ρίσκα από μία ομάδα που δεν σκοράρει έτσι κι αλλιώς υπερβολικά. Στην επανάληψη, θα βρει τον τρόπο η ομάδα του Μεταξά να σκοράρει και κατά πάσα πιθανότητα να πάρει την πρόκριση για τα play off.

Μονό
18:30
Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Χ2
3.11
BET: 10 units
Μονό
19:00
Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα
Χ ημίχρονο/2 τελικό
6.00
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.67
19:00
Ιωνικός - Παναιτωλικός
Χ2
1.60
19:00
Λαμία - ΠΑΟΚ
2
1.66
BET: 30 units
Μονό
19:00
ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης
Απόλλων Σμύρνης over 0,5 στο δεύτερο ημίχρονο
3.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις