To κίνητρο πληρώνει, μέχρι… 7.93

To κίνητρο πληρώνει, μέχρι... 7.93

Προγνωστικά στην τελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας της Superleague, από τον MasterBetChef.

Αγαπητοί φίλοι με προγνωστικά από την τελευταία αγωνιστική της Superleague θα ασχοληθούμε σήμερα, έχοντας στόχο να ανάψουμε τους φανούς και να κάψουμε τον καρνάβαλο, με περισσότερο κέφι το βράδυ. Καρναβάλι βέβαια θυμίζει και το ελληνικό πρωτάθλημα. Για ακόμη μια χρονιά, η τελική βαθμολογία κρίνεται στις αίθουσες των δικαστηρίων. Εμείς βέβαια θα ασχοληθούμε με τα καθαρά αγωνιστικά, ποντάροντας στο κίνητρο που έχουν δυο ομάδες, από τις τρεiς που μάχονται να εισέλθουν στην έκτη θέση.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά Superleague: Αξίζουν την εξάδα τα Γιάννενα

Ο ΠΑΣ ήταν από τις αγαπημένες ομάδες της στήλης φέτος, καθώς μας πλήρωσε καλά στα προγνωστικά. Ο κ. Μεταξάς έφτιαξε μια ομάδα με βάση την πολύ καλή αμυντική λειτουργία, που όμως αναπτύσσεται ωραία και στην επίθεση με το 4-4-2. Έτσι, έφτασε δίκαια στην τετράδα, μέχρι που τις αφαιρέθηκαν πέντε βαθμοί και έπεσε στην έβδομη θέση. Για να μπει στα play off η συμπαθής ομάδα της Ηπείρου, θέλει μόνο νίκη απέναντι στον Βόλο και να μην κερδίσει ο Αστέρας στο ΟΑΚΑ. Ο ΟΦΗ για να κλέψει το ένα και μοναδικό εισιτήριο που απομένει, πρέπει να κερδίσει με τουλάχιστον επτά γκολ διαφορά τον Απόλλωνα.

Συνεπώς, επί της ουσίας τα Γιάννενα κρατάνε κατά πολύ την τύχη στα χέρια τους. Οπότε περιμένω να βγάλουν πάλι στο γήπεδο την γνωστή τους συνοχή και μαχητικότητα, ώστε να κερδίσουν έναν καλό αντίπαλο, που δεν έχει όμως το ίδιο υψηλό κίνητρο.

«Περάστε κόσμε» η άμυνα-κωμωδία της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επιτέλους έλυσε τη συνεργασία της με τον κ. Γιαννίκη, που φυσικά δεν ήταν το πρόβλημα, άλλα μέρος αυτού. Η ΑΕΚ εκτός από έλλειψη στελέχωσης, οπότε και πλάνου, έχει τεράστιο θέμα στην αμυντική λειτουργία. Ο Τζαβέλλας είναι πλέον αργός για το top επίπεδο, ο Βράνιες δείχνει καμένος αθλητικά, ο Σβάρνας είναι παίκτης χαμηλότερης κατηγορίας και ο Ρότα όταν χάνει τη φάση (συχνά), ορμάει στον αντίπαλο και κάνει φάουλ. Όλο αυτό αν δεν είσαι ΑΕΚ, είναι ωραία κωμωδία, για τους ΑΕΚτζήδες όμως είναι χρόνιο βάσανο.

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα, οργανωμένη σε όλα τα σημεία του γηπέδου και θα βρει τουλάχιστον ένα γκολ στο ΟΑΚΑ. Δεν βλέπω να του φτάνει όμως, καθώς η Ένωση έχει κάποιους παιχταράδες μεσοεπιθετικά. Προς μια ισοπαλία με σκορ 2-2 όπως και πέρυσι, κλείνω στα προγνωστικά. Ο κ. Οφρυδόπουλος σιγά σιγά θα μας αποδείξει, ότι για να προπονήσεις μια ομάδα, πρέπει να έχεις παίξει ο ίδιος ποδόσφαιρο, έστω και σε χαμηλό επίπεδο. Ο νέος κόουτς της ΑΕΚ, το έχει καταφέρει στο υψηλό, οπότε θα την συμμαζέψει κάπως την ομάδα. Θαύματα όμως, δεν μπορεί να κάνει…

Combo
19:00
ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης
Χ2 & over 1,5
3.28
BET: 4 units
Δυάδα απόδοσης 7.93
19:00
ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης
Χ2 & οver 1,5
3.28
19:00
Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα
2
2.42
BET: 2 units
Δυάδα απόδοσης 49.87
19:00
ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης
Anytime score: 2-2
10.50
19:00
Βόλος - ΠΑΣ Γιάννενα
Anytime score: 1-2
4.75
BET: 2 units
Μονό
19:00
Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα
2
2.42
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις