Φορμαρισμένη η Βιγιαρεάλ, αξία στο αουτσάιντερ

προγνωστικά

Ο Θάνος Κούρος μελέτησε το σημερινό κουπόνι και ξεχώρισε δύο επιλογές από την Ισπανία για τα προγνωστικά του.

Φίλες και φίλοι καλημέρα. Καλή ήταν για τη στήλη η μέρα Πέμπτη, με τον Ατρόμητο έστω και στο φινάλε να μας δικαιώνει. Όσον αφορά το προγνωστικά της Παρασκευής, η αναμέτρηση δεν έχει ξεκινήσει ακόμα την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές. Σάββατο σήμερα, με το κουπόνι να είναι «γεμάτο» με πλήθος πρωταθλημάτων και έχω ξεχωρίσει δύο επιλογές οι οποίες μπορούν να μας  «πληρώσουν».

Προγνωστικά: Εσπανιόλ – Χετάφε

Ξεκινάμε από την Ιβηρική χερσόνησο και συγκεκριμένα από την Ισπανία, όπου στην Βαρκελώνη η τοπική Εσπανιόλ υποδέχεται την Χετάφε. Τις δύο ομάδες χωρίζουν μόνο δύο βαθμοί με τους γηπεδούχους να μετρούν 29 και τους φιλοξενούμενους 27, με την Χετάφε να έχει ανακάμψει μετά το κακό της ξεκίνημα στις πρώτες αγωνιστικές.

Εκτίμηση: Οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται και στην καλύτερη τους κατάσταση με την Εσπανιόλ να αγνοεί την νίκη στα τελευταία επτά και την Χετάφε στα τελευταία τρία παιχνίδια. Κοινό τους χαρακτηριστικό η «επαφή» με την αντίπαλη εστία και οι άμυνες τους που δείχνουν εύθραυστες. Με βάση αυτό το στατιστικό θα πάμε με το αουτσάιντερ goal/goal σε απόδοση 2.22 στο PameStoixima.gr.

Οσασούνα – Βιγιαρεάλ

Αλλάζουμε περιοχή όχι όμως και χώρα και μεταφερόμαστε στην Παμπλόνα. Οσασούνα και Βιγιαρεάλ «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» για την 27η αγωνιστική της Λα Λίγκα. Δύο σερί ήττες οι γηπεδούχοι, δείχνουν να μην «πατούν» καλά το τελευταίο διάστημα αλλά βρίσκονται πολύ μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού. Μάλιστα στις ήττες αυτές δεν σκόραραν καν. Με «σπασμένα τα φρένα» η Βιγιαρεάλ μέτρα τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, ούσα πλέον στο -2 από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Εκτίμηση: Μεγάλο το κίνητρο της Βιγιαρεάλ που αντιμετωπίζει μια αντίπαλο που δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες της. Υπάρχει αξία στο διπλό στο 2.10 του PameStoixima.gr.

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!

Μονό
15:00
Οσασούνα - Βιγιαρεάλ
2
2.10
BET: 20 units
Μονό
17:15
Εσπανιόλ - Χετάφε
Goal/goal
2.22
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις