Νις – Παρί Σεν Ζερμέν: Βαθμολογικό κίνητρο vs γόητρο

Νις - Παρί Σεν Ζερμέν: Βαθμολογικό κίνητρο vs γόητρο

Το Bet of the Day συνεχίζει το ταξίδι του και σήμερα πηγαίνει στην Γαλλία και στο ντέρμπι Νις - Παρί Σεν Ζερμέν.

Γαλλικό ντέρμπι στο σημερινό μενού του Bet of the Day. Το Νις – Παρί Σεν Ζερμέν, αναμένεται να είναι μία μάχη με τα όλα της, καθώς το κίνητρο είναι μεγάλο και για τις δύο.

  • Αλιάνζ Ριβιέρα (36.178), Νις
  • Διαιτητής: Delajod W.
  • Αγώνας πρώτου γύρου: Παρί Σεν Ζερμέν – Νις: 0-0
  • Η Νις απέκλεισε την Παρί στο κύπελλο και της στέρησε την δυνατότητα να το κατακτήσει για τρίτη διαδοχική χρονιά.

Νις - Παρί Σεν Ζερμέν: Βαθμολογικό κίνητρο vs γόητρο

Νις

Ρεπορτάζ: Η Νις χρειάζεται την νίκη πάση θυσία, καθώς έχει ανάγκη τους βαθμούς. Βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από την δεύτερη θέση και τρείς μπροστά από την τέταρτη. Είναι φορμαρισμένη, έχει εξελιχθεί σε ομάδα έδρας και έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Γενικότερα δείχνει πως μπορεί να πάρει κάτι από την σημερινή αναμέτρηση.

Στο Golden 21 δεν χάνεις για ένα γκολ διαφορά! Μεγάλα δώρα για όλους!

Stat attack: No goal είχαν οι επτά, από τις οκτώ, τελευταίες αναμετρήσεις της.

Απουσίες: Επιστρέφουν από τις τιμωρίες τους οι Ντάντε και Κλάιφερτ. Εκτός οι αμυντικοί Ατάλ και Αμάβι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Μπενίτεζ – Λοτόμπα, Τοντιμπό, Ντάντε, Μπάρντ – Μουνταουί, Σνάιντερλεν, Ροσάριο, Κλάιφερτ – Γκουίρι, Νόλμπεργκ.

 Παρί Σεν Ζερμέν

Ρεπορτάζ: Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν έχει, καθώς έχει μία σημαντική απόσταση ασφαλείας (15 β.) από τον δεύτερο. Μεσοβδόμαδα πηγαίνει στην Μαδρίτη, για τον επαναληπτικό του Τσάμπιονς Λιγκ και πιθανότατα να έχει ήδη το νου της εκεί. Όμως, ο αποκλεισμός στο κύπελλο πόνεσε και το γόητρο, όπως και να το κάνουμε, είναι γόητρο. Άλλωστε και ροτέισον να κάνει έχει εξαιρετικές επιλογές στο ρόστερ της.

Stat attack: Δεν έχει κρατήσει το μηδέν, εντός έδρας, από τον Οκτώβρη.

Απουσίες: Τιμωρημένος ο Εμπαπέ. Επιστρέφει ο Βεράτι, από την τιμωρία και πιθανότατα επιστρέφει ο Χακίμι, από τον τραυματισμό του. Τραυματίες οι  Ερέρα, Κουρζαβά, Παρέδες και Ράμος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντοναρούμα – Χακίμι, Κιμπεμπέ, Μαρκίνιος, Μέντες – Βεράτι, Γκουέγε, Περέιρα – Ντι Μαρία, Μέσι, Νεϊμάρ

Νις - Παρί Σεν Ζερμέν: Βαθμολογικό κίνητρο vs γόητρο

Οι απουσίες της Παρί είναι αρκετές και σίγουρα το μεσοβδόμαδο παιχνίδι είναι αρκετά σημαντικότερο, για να τα δώσει όλα σήμερα. Από την άλλη, η Νις έχει αρκετά μεγαλύτερο κίνητρο και θα το παλέψει με ό,τι έχει και δεν έχει. Η διπλή ευκαιρία, 1Χ, βρίσκεται σε απόδοση 1.95 στο Pamestoixima.gr.

Επιπλέον, θεωρώ πως αν η Νις φέρει το παιχνίδι στα νερά της, τότε το σκορ δεν θα ανοίξει. Η επιλογή του under 2,5 βρίσκεται στο αρκετά αξιόλογο 2.20 στο Pamestoixima.gr.

Μονό
22:00
Νις - Παρί Σεν Ζερμέν
1.95
Μονό
22:00
Νις - Παρί Σεν Ζερμέν
Under 2,5
2.17
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις