Η Parimatch Tech αποσύρει το εμπορικό σήμα από τη Ρωσία

Parimatch Tech

Η Parimatch Tech ανακοίνωσε ότι πρόκειται να αποσύρει το franchise της από τη Ρωσία ως απάντηση στην τρέχουσα εισβολή της χώρας στην Ουκρανία.

Η Betring LLC λειτουργούσε το εμπορικό σήμα Parimatch στη Ρωσία στο πλαίσιο συμφωνίας που συμφωνήθηκε με την Parimatch Tech το 2016, σύμφωνα με την οποία όλα τα δικαιώματα χρήσης του εμπορικού σήματος Parimatch στη χώρα μεταβιβάστηκαν στην Betring.

Ωστόσο, η Parimatch Tech έχει πλέον ετοιμάσει και αποστείλει έγγραφα τερματισμού στην Betring για να σταματήσει τη λειτουργία της μάρκας στη Ρωσία. Ο προγραμματιστής βρίσκεται επίσης στη διαδικασία ανάπτυξης περιορισμών για τη χρήση της μάρκας Parimatch σε τοπικές συμβάσεις χορηγίας.

Το εμπορικό σήμα Parimatch ιδρύθηκε στην Ουκρανία το 1994 και το κύριο κέντρο ανάπτυξης της Parimatch Tech βρίσκεται σήμερα στην πρωτεύουσα της χώρας, το Κίεβο.

“Ήμασταν πάντα περήφανοι για τις ουκρανικές ρίζες της εταιρείας μας, και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είμαστε ακόμα πιο συγκλονισμένοι από την αγάπη για την πατρίδα μας”, δήλωσε ο Parimatch Tech. “Καταδικάζουμε έντονα τη στρατιωτική επίθεση εναντίον της Ουκρανίας και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσουμε την Ουκρανία”.

Η Parimatch Tech ανέφερε επίσης ότι διέθεσε 30 εκατομμύρια (£ 750.180/ € 905.610 / $ 1,0 εκατομμύρια) για προστατευτικά πυρομαχικά, τρόφιμα, φάρμακα και υλικοτεχνική υποστήριξη για να βοηθήσει τους Ουκρανούς που αγωνίζονται για την προστασία της χώρας.

Επιπλέον, ο προγραμματιστής ανέφερε ότι θα συνεχίσει να πληρώνει μισθούς, να προσλαμβάνει νέους υπαλλήλους και να διατηρεί εγγυήσεις για όσους σχεδίαζαν να εγκαταλείψουν την επιχείρηση πριν τον πόλεμο.

Εταιρείες σε όλη τη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών έχουν συσπειρωθεί για να στηρίξουν την Ουκρανία κατά τη διάρκεια του πολέμου. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ξεκίνησε η πρωτοβουλία Βιομηχανία Τυχερών Παιχνιδιών για την Ουκρανία, με στόχο τη συγκέντρωση 250.000 λιρών για τους ανθρώπους που έχουν εκτοπιστεί από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Όλα τα έσοδα από τον έρανο θα διατεθούν στον έρανο της Αγάπης για την Κρίση της Ουκρανίας. Κατά τη στιγμή της συγγραφής, πάνω από 76.000 λίρες έχουν δεσμευθεί για την πρωτοβουλία.

Οι χειριστές LeoVegas και ATG έχουν επίσης κάνει και οι δύο μεγάλες δωρεές στον Ερυθρό Σταυρό. Η ATG δώρισε 2 εκατομμύρια  στο φιλανθρωπικό ίδρυμα, ενώ ο LeoVegas δέσμευσε 500.000.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις