Κυνηγάει την πρωτιά στην εκπνοή του «ISL»

προγνωστικά

Σημερινά προγνωστικά σε δυάδα με picks από Ινδία και την πλουσιοπάροχη Σαουδική Αραβία που αγγίζουν απόδοση σχεδόν το 2,50 έχει ο Μερτζανίδης.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, μας στέρησαν δύο ταμεία οι κόκκινες κάρτες, ενώ με επιτυχία πέρασε η Λειψία μέσα στο Μπόχουμ σε μία επαγγελματική νίκη. Σήμερα δεν υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα ματς στην Ευρώπη και για αυτό θα πάω στα πρωταθλήματα της Ασίας. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τα σημερινά μας προγνωστικά.

Προγνωστικά: Με το φαβορί και τα γκολ

Η δυάδα θα ξεκινήσει από την Ινδία και πιο συγκεκριμένα στο Τσενάι. Η Μοχούν Μπάγκαν ταξιδεύει μέχρι εκεί για το ματς με την Τσεναϊγίν. Οι φιλοξενούμενοι είναι από τα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του «ISL» ενώ βρίσκονται 3 βαθμούς πίσω από την κορυφή, δύο αγωνιστικές πριν την έναρξη των play offs.

Επίσης σημαντικό, όλα τους τα ματς φέτος μακριά από το σπίτι τους έχουν λήξει με πάνω από ένα γκολ. Φαβορί η Μοχούν και θα την στηρίξουμε σε μία πιο ασφαλή επιλογή με το να μην ηττηθεί και να δούμε δύο γκολ στον αγώνα.

Με την ποιότητα των σταρ

Τέλος και κλείσιμο της δυάδας με Σαουδική Αραβία, σε ένα αρκετά υποσχόμενο ματς με θέαμα, Αλ Ναζρ Ριγιάντ – Αλ Χιλάλ. Οι γηπεδούχοι κάνουν μία εξαιρετική χρονιά και δεν θυμίζουν καθόλου την περσινή Αλ Ναζρ. Ταλίσκα, Αμπουμπακάρ, Μόρι κάποια από τα σταρ-ονόματα των γηπεδούχων, ενώ ο πρώτος μετράει και 14 γκολ σε 20 αγωνιστικές.

Από την άλλη έχουμε μία Αλ Χιλάλ η οποία έχει κατακτήσει στα τελευταία πέντε χρόνια τέσσερα πρωταθλήματα και τώρα βρίσκεται 14 πόντους μακριά από την πρώτη θέση. Τρομερή τετράδα στον μεσοεπιθετικό χώρο, αφού ο Ζαρντίμ διαθέτει τους Μαρεγκά, Καρίγιο, Ιγκάλο και Ντελγκάδο. Τα όπλα και των δύο ομάδων είναι η επίθεση άρα περιμένω να βρουν και οι δύο ομάδες από τουλάχιστον ένα γκολ.

Golden 21. Γκολ από χρυσάφι! / Με στόχο τα 21! / Γιατί κάθε γκολ μετράει!​

Δυάδα απόδοσης 2.45
16:00
Τσεναϊγίν - Μοχούν Μπάγκαν
Χ2 & over 1,5
1.55
20:00
Αλ Ναζρ Ριγιάντ - Αλ Χιλάλ
Goal/goal
1.58
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις