Οι Βαυαροί κερδίζουν την κούραση

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Στην εξ αναβολής αναμέτρηση της BBL, στρέφει το βλέμμα του ο Παναγιώτης Δογαντζής.

Καλημέρα σε όλους. Μετά τις αναμετρήσεις της Euroleague, στα προγνωστικά μπάσκετ θα ασχοληθούμε με την BBL.

Προγνωστικά μπάσκετ: Μπάγερν Μονάχου vs Αμβούργο Τάουερς

Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική της BBL. Η Μπάγερν(16-5) είχε προγραμματισμένο αγώνα για την Euroleague εναντίον της Τσσκα όμως, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία αναβλήθηκαν όλα τα παιχνίδια ρωσικών ομάδων μέχρι νεοτέρας. Τελευταία αναμέτρηση που έδωσε ήταν στις 15-2-2022, εναντίον της Κέμνιτζ όπου ηττήθηκε με κάτω τα χέρια με 58-77. Από την άλλη, οι Τάουερς έχουν και αυτοί να δώσουν επίσημο παιχνίδι από τις 11-2-2022. Τότε είχαν κερδίσει πολύ δύσκολα τη Βούρτζμπουργκ με 113-103. Φανταστικό παιχνίδι είχε κάνει τότε ο Εσθονός σέντερ Κότσαρ με 30 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Εκτίμηση: Παιχνίδι μετά από 20 μέρες για τις δύο ομάδες αφού, μεσολάβησε εβδομάδα εθνικών ομάδων και εβδομάδα κυπέλων (όπου αμφότερες είχαν αποκλειστεί). Η Μπάγερν δεν έχει αναφέρει απουσίες και θεωρώ πως ο Τρινκιέρι δεν θα κάνει το ροτέισον που συνηθίζει. Από την άλλη, οι Τάουερς θα έχουν κομβικούς παίκτες κουρασμένους από τις εθνικές ομάδες. Οι Κότσαρ, Ντι Λέο, Χόλατζ και Κρίστεν είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Ο Κρίστεν έχει γυρίσει εδώ και τρεις μέρες ενώ, οι υπόλοιποι θα γυρνούσαν χθες το βράδυ. Πάνω στην κούραση θα χτίσουμε σήμερα με δύο επιλογές. Η πρώτη είναι οι under 22,5 πόντοι συν ριμπάουντ του Κότσαρ. Ο Εσθονός εκτός από κουρασμένος θα βρει μπροστά του Ραντόσεβιτς και Χάντερ οπότε θα έχει μία έξτρα πίεση. Η άλλη είναι η νίκη της Μπάγερν (με χάντικαπ τεσσάρων πόντων) σε συνδυασμό με το under 95,5 πόντων της. Οι Βαυαροί όταν κερδίζουν δεν τρέχουν ιδιαίτερα και κρατούν χαμηλό τέμπο.

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

Ειδικό
20:00
Μπάγερν - Τάουερς
Μ.Κότσαρ under 22,5 πόντοι+ριμπάουντ
1.87
BET: 15 units
Combo
20:00
Μπάγερν - Τάουερς
1(-3,5) + Μπάγερν under 95,5
1.80
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις