Με τα αγαπημένα ειδικά παικτών

Με τα αγαπημένα ειδικά παικτών

Επιλογές από τα δύο σημερινά εξ' αναβολής παιχνίδια της Euroleague έχει ο Στυλιαράς.

Γεια και χαρά σε όλους. Δύο εξ’ αναβολής παιχνίδια Euroleague διεξάγονται σήμερα και πάμε να δούμε αμέσως τα προγνωστικά μπάσκετ που έβαλα στο παιχνίδι μου.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Αξία στα over των Λιθουανών

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τη Ζαλγκίρις στη μάχη των ουραγών. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν πολλά αγωνιστικά προβλήματα τραυματισμών. Παπαπέτρου, Γουάιτ, Γιόβιτς είναι εκτός, ενώ πιθανότατα ούτε ο Μποχωρίδης με τον Παπαγιάννη θα αγωνιστούν. Από την άλλη πλευρά, η μοναδική απουσία των Λιθουανών είναι αυτή του Καλνιέτις. Απουσία που αναμένεται να εκμεταλλευτεί για ακόμα ένα παιχνίδι ο Λεκαβίτσιους. Ο μικρόσωμος γκαρντ της ομάδας του Ζντοβτς πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις τελευταία. Δίνει τέσσερις τελικές πάσες κατά μέσο όρο φέτος στην Ευρωλίγκα, ενώ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια έδωσε τουλάχιστον τέσσερις ασίστ. Θα πάμε με το over 3,5 ασίστ του στη Novibet σε απόδοση 1,70.

Στο ίδιο ματς, θα στηρίξω και τον θηριώδη σέντερ της Ζαλγκίρις, τον Τζος Νέμπο. O 25χρονος Αμερικανός σκοράρει 8,3 πόντους ανά ματς τη φετινή σεζόν. Πρόκειται για έναν απίστευτα αλτικό και με φυσικά προσόντα παίκτη. Περιμένω να έχει εύκολο έργο κόντρα στην αποδεκατισμένη front line του Παναθηναϊκού, εφόσον δεν αγωνιστεί και ο Παπαγιάννης. Το line του στον PameStoixima είναι στους 7,5 πόντους και το θεωρώ ευκαιρία, αφού με τέσσερα δίποντα επιβεβαιώνει το μπετ. Επιλογή το over 7,5 πόντων του.

Δεν είναι πλέον ο ίδιος Ένοχ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται την Μπασκόνια στο Ισραήλ, με τις δύο ομάδες να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις. Οι Βάσκοι βρίσκονται σε μία περίεργη κατάσταση, αφού ο Σπάχια φαίνεται πως δεν εμπνέει πλέον τους παίκτες του με τα αρνητικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα να μιλούν από μόνα τους. Από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα πάμε με το under στους πόντους του Στίβεν Ένοχ. Το «5αρι» της Μπασκόνια δεν πραγματοποιεί τις εμφανίσεις που μας είχε συνηθίσει πριν λίγο καιρό και αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι ο προπονητής του δεν του δίνει τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής, όπως συνήθιζε. Η ομάδα του Σπάχια είναι πλήρης στους ψηλούς με μοναδικό ερώτημα τον Άλεκ Πίτερς, ο οποίος είναι αμφίβολος για την αποψινή αναμέτρηση. Εκτός αυτού, οι ψηλοί της Μακάμπι (Ζίζιτς και Ρέινολντς) είναι κορμιά που θα βάλουν δύσκολα στον Ένοχ και μπορούν να τον φθείρουν και με φάουλ. Το under 10,5 πόντων του Αμερικανού θα μπει στα προγνωστικά μπάσκετ μου.

21.000€ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΠΑΘΛΟ

Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις
Νέμπο over 7,5 πόντοι
1.75
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.98
21:00
Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις
Λεκαβίτσιους over 3,5 ασίστ
1.70
21:05
Μακάμπι - Μπασκόνια
Ένοχ under 10,5 πόντοι
1.75
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις