Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 1/3) – Τρελαίνουν κόσμο οι Βερσαλλίες, ντέρμπι Μιλάνου και στο Κύπελλο

Ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 1/3): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 1/3) - Τρελαίνουν κόσμο οι Βερσαλλίες, ντέρμπι Μιλάνου και στο Κύπελλο

Τραμπζονσπόρ – Αντάλιασπορ (19:30): Ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Δεν κοντράρεται από κανέναν η Τραμπζονσπόρ στο πρωτάθλημα, κοντεύει ένα χρόνο αήττητη στην έδρα της (356 μέρες) και είναι θέμα χρόνου η μαθηματική επιβεβαίωση της κούπας. Φυσικά και το Κύπελλο αποτελεί στόχο. Ανεβασμένη η Αντάλιασπορ, όμως δύσκολα θα κοντράρει τη «θύελλα». Άσος στο 1.55 από το PameStoixima και πρόκριση στα ημιτελικά για την Τραμπζονσπόρ.

Μπέρνλι – Λέστερ (21:45): Σε σωστά μονοπάτια συνεχίζει η Μπέρνλι, απέσπασε το βαθμό στην έδρα της Κρίσταλ Παλας. Το θετικό ντεμαράζ την έχει φέρει στο -1 από την σωτηρία ενώ έχει τρία ματς στο χέρι. Χωρίς υποχρεώσεις στην Premier League το Σαββατοκύριακο η Λέστερ, έρχεται από τη δεύτερη νίκη επί της Ράντερς στο Κόνφερενς Λιγκ. Κέρδισε και στην Δανία, αυτή τη φορά με 3-1. Στους «16» θα βρει απέναντί της τη Ρεν. Καλή περίπτωση μοιάζει ο άσος σε draw no bet για την ψυχωμένη Μπέρνλι στο 2.00 από τη Novibet.

Ουνιόν Βερολίνου – Σεντ Πάουλι (21:45): Ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες η Ουνιόν με το 3-1 επί της Μάιντζ. Δύναμη η έδρα της. Με το ίδιο σκορ έφυγε και η Σεντ Πάουλι από την έδρα της ουραγού στην Zweiteliga, Ίνγκολσταντ. Επέστρεψε στην δεύτερη θέση. Δεν θα πέσει αμαχητί στο Βερολίνο παρά τη διαφορά μιας κατηγορίας. Το over 2,5 στο 1.80 από την Betshop.

Μίντλεσμπρο – Τότεναμ (21:55): Ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Έκανε το μπαμ στον προηγούμενο γύρο με την πρόκριση στο «Ολντ Τράφορντ» επί της Μάντσεστερ Γιουνάιετεντ στη διαδικασία των πέναλτι η «Μπόρο». Θέλει να πάρει και δεύτερο σκαλπ, αυτή τη φορά της Τότεναμ. Ασταθείς οι Λονδρέζοι, οι ήττες διαδέχονται τις νίκες και ξανά απ’ την αρχή. Πριν μια εβδομάδα έχασε στο Μπέρνλι ενώ το Σάββατο πέρασε με 4-0 από το Λιντς. Δεν αξίζει το διπλό στο 1.75, καλύτερα στη λύση του goal/goal στην ίδια τιμή από τη Stoiximan.

Νις – Βερσαλλίες (22:00): Ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Τρελαίνουν κόσμο οι Βερσαλλίες της τέταρτης κατηγορίας! Φτάνουν στα ημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Πρωτοπόροι στο πρωτάθλημά τους, φαβορί για την άνοδο. Είχαν κληρωθεί ως γηπεδούχοι, όμως δεν κατάφεραν να βρουν γήπεδο που να πληροί τις προϋποθέσεις. Ευκαιρία για την πολύ ανώτερη Νις να βρεθεί στον τελικό για πρώτη φορά μετά το 1997. Στο 1.85 ο άσος από το ημίχρονο για την ομάδα του Γκαλτιέ στο PameStoixima.

Μίλαν – Ίντερ (22:00): Derby della Madonnina και στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Διπλά ματς. Καμιά τους δεν είναι καλά. Πολύ κακή εμφάνιση για τη Μίλαν στο 1-1 με την Ουντινέζε, δικαιούταν μάλλον περισσότερα η Ίντερ στο 0-0 με την Τζένοα. Επιφυλακτικές αναμένονται στο πρώτο σκέλος των ημιτελικών, με την ισοπαλία να παίζει στο 3.30 από την Novibet και να επιλέγεται εύκολα.

Για ένα γκολ ΔΕΝ χάνεις! Σούπερ δώρα σε περιμένουν κάθε εβδομάδα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις