Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 27/2) – Γκρίνια στον Ολυμπιακό

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 27/2): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 27/2) - Γκρίνια στον Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ – Ιωνικός (17:15): Σε πελάγη ευτυχίας ο «δικέφαλος του βορρά» μετά την πρόκριση επί της Μίντιλαντ. Εκτενές ροτέισον ετοιμάζει ο Λουτσέσκου, σίγουρα εκτός οι Κούρτιτς, Ολιβέιρα, Μουργκ. Τελευταία ήττα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, στη Νίκαια με 3-2 από τον Ιωνικό. Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη οι φιλοξενούμενοι, εκτός ο Κιάκος. Φτωχός ο άσος του 1.25, αξία στο Χ ημίχρονο με άσο τελικό σε αποδόσεις τετραπλασιασμού και παραπάνω από τη Novibet.

Τσέλσι – Λίβερπουλ (18:30): Τελικός του Λιγκ Καπ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι. Δύο ισοπαλίες με γκολ μέτρησαν φέτος για την Premier League. Εκτός οι Τσίλγουελ και Τζέιμς για τους «μπλε», αμφίβολοι Ζιγιές, Χάντσον – Οντόι και Κόβασιτς. Αγώνα δρόμου για την ομάδα του Κλοπ κάνουν οι Ζότα και Φιρμίνο. Από το 6-0 επί της Λιντς προέρχεται η τυπικά φιλοξενούμενη, εξαιρετική το τελευταίο διάστημα. Αξία στο goal/goal του 1.90 από τη Betshop.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (19:30): Έμπλεξε στη μάχη των πλέι – οφ ο Παναθηναϊκός μετα την ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό (1-0). Επέστρεψε και η γκρίνια στο «πράσινο» στρατόπεδο. Εκτός ο Μαουρίτσιο, όπως και ο Βιγιαφάνιεζ. Επιστρέφει ο Σένγκεφελντ. Κρούσμα κορωνοϊού στους φιλοξενούμενους πριν το ντέρμπι, παραμένει εκτός ο Στάνκοβιτς, επιστρέφουν Σιμόες και Αραούχο. Πιθανά τα 2-3 γκολ στο 1.95 από το Pamestoixima.gr.

Ολυμπιακός – ΟΦΗ (19:30): Προβλήματα και γκρίνια στους «ερυθρόλευκους» μετά τον διασυρμό – αποκλεισμό από την Αταλάντα. Ψάχνουν πειστική εμφάνιση κόντρα στους Κρητικούς για να εξομαλύνουν την κατάσταση. Εκτός για τους φιλοξενούμενους οι Μπαλογιάννης, Νέιρα, Τοράλ, δύσκολα θα προλάβει ο Ντε Γκουζμάν, αποχώρησε ο Γκαγιέχος. Χαμηλά και εδώ ο άσος.

Λάτσιο – Νάπολι (21:45): Πρώην τεχνικός της Νάπολι (2015-2018) ο Μαουρίτσιο Σάρι. Στο 26-20-19, 14-2-3 το σερί της Νάπολι, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Αμφότερες προέρχονται από αποκλεισμό από το Europa League, οι γηπεδούχοι από την Πόρτο (2-1,2-2), οι φιλοξενούμενοι από τη Μπαρτσελόνα (1-1, 2-4). Πρέπει να βγάλουν εγωισμό, αλλά αντιμετωπίζουν προβλήματα. Η αξία στο live.

Μπαρτσελόνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:00): Στο 63-10-17, τελευταίο διπλό το 2001, έκτοτε 19-5-0 σε 24 επίσημα σε όλες τις διοργανώσεις. Πέρασε με 4-2 από την έδρα της Νάπολι η Μπάρτσα, δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Επιστρέφουν Ντάνι Αλβες και Πικέ, εκτός οι Αλμπα, Ντεπάι, Φατί και Σέρτζι Ρομπέρτο. Βήμα τετράδας η νίκη για την ομάδα του Τσάβι, χαμηλά και στο 1.55 ο άσος από τη Novibet.

Λιόν – Λιλ (22:00): Από γκέλα με τη Λανς (1-1) προέρχονται οι γηπεδούχοι, επιστρέφουν όμως Ντεναγιέρ και Ντεμπελέ. Σε μέτρια κατάσταση η Λιλ, έχασε τρία στα πέντε τελευταία επίσημα, από Παρί και Τσέλσι οι δύο ήττες. Η νίκη είναι το ζητούμενο και για τις δύο αφού έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος για μία θέση στο Champions League. Επιλογή το goal/goal του 1.75 από το Pamestoixima.gr.

Για ένα γκολ ΔΕΝ χάνεις! Σούπερ δώρα σε περιμένουν κάθε εβδομάδα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις