Προβλέψεις Σαββατοκύριακου: Επτά αγώνες για τα 21.000 ευρώ!

Προβλέψεις. Επτά αγώνες για τα 21.000 ευρώ!

Προγνωστικά από το koubanezos.gr στο νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr, το Golden 21.

To koubanezos.gr δηλώνει δυναμικά «παρών» στο νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr. Το Golden 21 ήρθε και μοιράζει κάθε εβδομάδα 21.000 ευρώ – αν θέλετε να μετέχετε, διαβάστε μας.

Πρακτικά τι πρέπει να κάνουμε; Απλά βήματα.

Να εγγραφούμε στο pamestoixima.gr – αν δεν είμαστε ήδη εγγεγραμμένοι.

  1. Να βρούμε επτά αγώνες με άθροισμα, ακριβώς, 21 γκολ από συγκεκριμένες λίγκες.
  2. Ποιες; Super League (Ελλάδα), Premier League (Αγγλία), La Liga (Ισπανία), Serie A (Ιταλία), Bundesliga (Γερμανία), Ligue 1 (Γαλλία), Eredivisie (Ολλανδία), Primeira Liga (Πορτογαλία) και Pro League (Βέλγιο).
  3. Το εγγυημένο έπαθλο για τον νικητή, που θα βρει σωστά 21 γκολ σε 7 παιχνίδια μίας εβδομάδας, είναι 21.000 ευρώ. Αν δεν βρεθεί νικητής που πρόβλεψε τα 21 γκολ το χρηματικό ποσό μεταφέρεται και προστίθεται στα 21.000 ευρώ της επόμενης εβδομάδας.
  4. Ο παίκτης του Pamestoixima.gr που θα βρει 21 γκολ σε 8 εβδομάδες θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ! Σε περίπτωση περισσότερων νικητών το ποσό μοιράζεται ισόποσα.
  5. Επόμενο βήμα; Προγνωστικά. Επτά αγώνες για το Σαββατοκύριακο. Με τη σκέψη να στριφογυρίσουν περίπου στα 3 γκολ.

Δεύτερη εβδομάδα για το Golden 21 και αν δεν πρόλαβες να συμμετάσχεις την πρώτη εβδομάδα, εδώ είμαστε. Η ομάδα του koubanezos.gr είναι εδώ να σου δώσει μια χείρα βοηθείας έστω και την ύστατη στιγμή. Πάμε να δούμε για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Μπρέντφορντ – Νιουκάστλ: Δύο ομάδες που έχουν πάνω από 80% των αναμετρήσεων τους στο over 1,5. Η σημαντικότητα του αγώνα δε θα κάνει καμία από τις δύο να ρισκάρει υπερβολικά, οπότε τα 2-3 γκολ είναι πιθανό να επαληθευτούν εδώ.

Ουνιόν Σεν Σιλουάζ – Επέν: Κυνική έχει γίνει η πρωτοπόρος του βέλγικου πρωταθλήματος τις τελευταίες αγωνιστικές, που κοιτάει απλά το αποτέλεσμα. Δύσκολα η Επέν θα φανεί εμπόδιο και μάλλον θα κάνει ακόμα μια καθαρή νίκη η Ουνιόν. Οι δύο ομάδες έχουν μέσο όρο 3 γκολ/ματς στο πρωτάθλημα και περιμένω να το επιβεβαιώσουν.

Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι: Μετά το «κάζο» απέναντι στην Τότεναμ, η Σίτι θέλει να «ξεσπάσει». Ίσως δούμε μια παράσταση για έναν ρόλο εδώ, σε ματς που υπόσχεται γκολ και μάλλον θα έχει περισσότερα από τρία. Στήριγμα λοιπόν σε περίπτωση που κάποια από τις υπόλοιπες επιλογές αστοχήσει!

Σασσουόλο – Φιορεντίνα: Από σπουδαίες νίκες προέρχονται αμφότερες. Η Φιορεντίνα κυνηγά το ευρωπαϊκό εισιτήριο και εμφανίζεται «σφιχτή» αμυντικά στα τελευταία. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η Σασσουόλο δεν έχει την ποιότητα να βρει γκολ. Αναμέτρηση που ξεκινά από το 1-1 και μας καλύπτει!

Σεβίλλη – Μπέτις: Τοπικό ντέρμπι μίσους, ανάμεσα σε δύο ομάδες που φέτος τα πάνε εξαιρετικά. Αμφότερες θα κυνηγήσουν τη νίκη, αλλά ταυτόχρονα καμία δε θέλει να χάσει! Λίγο η κούραση των μεσοβδόμαδων ευρωπαϊκών αγώνων που έδωσαν, λίγο η παράδοση (5/6 τελευταία 2-3 γκολ) «σπρώχνουν» το ματς στις επιλογές μας.

Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Ο αποκλεισμός από το Europa League με το βαρύ 3-0 από την Αταλάντα, έφερε απογοήτευση στον Ολυμπιακό. Ο ΟΦΗ έχει την ικανότητα να δυσκολέψει τους πρωταθλητές Ελλάδος, σε μια αναμέτρηση που παραδοσιακά έχει γκολ στο «Γ.Καραϊσκάκης». Αν πάντως κάποιος έχει το κίνητρο για βαθμούς εδώ, αυτός είναι ο ΟΦΗ.

Λάτσιο – Νάπολι: Αποκλείστηκαν την Πέμπτη από τη συνέχεια του Europa League. Σίγουρα κανένας αποκλεισμός δεν είναι βολικός, αλλά πλέον θα αφοσιωθούν στους εγχώριους στόχους που έχουν θέσει. Η μεν Λάτσιο το ευρωπαϊκό εισιτήριο, η δε Νάπολι το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι έχουν τα περισσότερα over 2,5 στην κατηγορία, οι φιλοξενούμενοι τα δεύτερα λιγότερα. Δεν θα ξεφύγουν από τα 2-3 γκολ εύκολα.

Συνοπτικά οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου 26-27/2 για το Golden 21.
Σάββατο 26/217:00Μπρέντφορντ – Νιουκάστλ
Σάββατο 26/217:15Ουνιόν Σεν Σιλουάζ – Επέν
Σάββατο 26/219:30Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι
Σάββατο 26/221:45Σασσουόλο – Φιορεντίνα
Κυριακή 27/217:15Σεβίλλη – Μπέτις
Κυριακή 27/219:30Ολυμπιακός – ΟΦΗ
Κυριακή 27/221:45Λάτσιο – Νάπολι
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις