Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 25/2) – Ματς που έχουν φααβορί

Ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 25/2): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 25/2) - Ματς που έχουν φααβορί

Μίλαν – Ουντινέζε (19:45): «Πέταξε» δύο βαθμούς στο Σαλέρνο (2-2) η Μίλαν αλλά παραμένει στην πρώτη θέση, δύο βαθμούς πάνω από την Ίντερ. Δεν «πατάει» καλά εκτός έδρας η Ουντινέζε, που βρίσκεται μόλις τρείς πόντους πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Ματς που κάθεται στο όριο των 2-3 γκολ σε απόδοση 2.05, με τους «ροσονέρι» φυσικά να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Χοφενχάιμ – Στουτγκάρδη (21:30): Πήρε με ανατροπή μια νίκη που άξιζε η «Χόφε» στην έδρα της Βόλφσμπουργκ και συνεχίζει να βλέπει τετράδα. Ισοφαρίστηκε στο 94’ από την Μπόχουμ με πέναλτι και συνεχίζει χωρίς νίκη για 8ο ματς η Στουτγκάρδη. Παραμένει στην ζώνη του υποβιβασμού και δε διαφαίνεται σωτηρία… Σωστά φαβορί και ο άσος και το over.

Μπέερσχοτ – Σαρλερουά (21:45): Αγώνας μεταξύ της ουραγού Μπέερσχοτ και ομάδας που κυνηγά την ευρωπαϊκή έξοδο. Σε καλό φεγγάρι οι γηπεδούχοι, που έχουν να ηττηθούν για τρία σερί ματς. Μετά από δύο διαδοχικές ήττες από τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος, η Σαρλερουά θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού το διπλό, έχει λογική και αξία!

Σαουθάμπτον – Νόριτς (22:00): Ψυχωμένη νίκη πέτυχαν οι «άγιοι» απέναντι στην Έβερτον (2-0) και παραμένουν για τέσσερα ματς αήττητοι (2-2-0). Προηγήθηκε στο «Άνφιλντ» η Νόριτς, αλλά δεν άντεξε και τελικά ηττήθηκε με 3-1 από την Λίβερπουλ. Έχει φαβορί η αναμέτρηση και αναμένω να επιβεβαιωθεί, αφού η Σαουθάμπτον είναι αρκετά σταθερή και αποτελεσματική στην έδρα της.

Τζένοα – Ίντερ (22:00): Συνεχίζει χωρίς νίκη από τις 12 Σεπτέμβρη η Τζένοα, που βλέπει το φάσμα του υποβιβασμού να πλησιάζει. Οι τέσσερεις διαδοχικές ισοπαλίες την έχουν φέρει στο -6 από τη σωτηρία, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρει και κάποιο τρίποντο. Με τον Μπλεσίν στον πάγκο πάντως, αγωνίζονται πολύ πιο προσεκτικά. Ήττα-σοκ από την Σασσουόλο (0-2) δέχθηκε η Ίντερ στο «Σαν Σίρο» και πλέον έχει μπει σε μπελάδες όσον αφορά τον τίτλο. Ωστόσο θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν δεν επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα απόψε. Χαμηλές οι αποδόσεις του διπλού.

Μονπελιέ – Ρεν (22:00): Επέστρεψε στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα με την 4η σερί εκτός έδρας νίκη η Μονπελιέ. Άνετη η Ρεν συνέτριψε την Τρουά με 4-1 και παραμένει στο κυνήγι του Champions League. Δύο ομάδες που παίζουν αρκετά επιθετικά και δεν συμβιβάζονται με την ισοπαλία. Το goal/goal σε πρώτο πλάνο.

Λεβάντε – Έλτσε (22:00): Μόλις μια νίκη στα τελευταία 17 εντός έδρας ματς στην La Liga μετρά η Λεβάντε. Παραμένει κολλημένη στον πάτο την βαθμολογίας με εννέα βαθμούς απόσταση από την σωτηρία. Δύσκολα τα πράγματα. Η Έλτσε από την άλλη έχει «μαξιλαράκι ασφαλείας» από την επικίνδυνη ζώνη. Στα εκτός έδρας βέβαια δεν πατάει καλά, αφού μετρά μόλις μια νίκη στα έντεκα τελευταία (1-3-7). Ίσως η Λεβάντε να έχει την ευκαιρία να «αρπάξει» κάτι από την αναμέτρηση, με τον άσο να κυμαίνεται μεταξύ 2.05 και 2.10.

Για ένα γκολ ΔΕΝ χάνεις! Σούπερ δώρα σε περιμένουν κάθε εβδομάδα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις