Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας: Τα προβλήματα βγάζουν ειδικά

Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας

Το Bet of the Day πηγαίνει στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας. Οι απουσίες βγάζουν πονταρίσματα.

Το Bet of the Day ποντάρει στην Euroleague απόψε και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας.

Στάδιο: ΟΑΚΑ

Χωρητικότητα: 21.098

Διαιτητές: Ιερεθουέλο, Πάντερ, Σέμες

Μεταξύ τους παράδοση: Οι Σέρβοι προηγούνται με 8-7 στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων. Βέβαια έχουν κερδίσει μόλις δύο φορές στις εννέα επισκέψεις τους στην Αθήνα. Στον πρώτο γύρο, ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα με 81-48 στο Βελιγράδι.

Παναθηναϊκός

Θέση: 17η με ρεκόρ 6-17

Ρεπορτάζ: Τελικά έφυγε με σκυμμένο κεφάλι από το Ηράκλειο, χάνοντας στον τελικό του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό. Εξαιρετικός για τρία δεκάλεπτα, αγνώριστος στο τελευταίο, σκοράροντας μόλις έξι πόντους και αυτούς με βολές. Εμφανές το πρόβλημα στη δημιουργία, που δεν έχει βελτιωθεί ούτε με την έλευση του Γιόβιτς. Σημαντικές οι αποψινές απουσίες του. Διαδικαστικές οι υπόλοιπες αγωνιστικές με την ελπίδα ενός καλύτερου πλασαρίσματος στη βαθμολογία.

Stat attack: Σκοράρει 78 πόντους εντός έδρας και βρίσκεται στη μέση της σχετικής λίστας.

Αγωνιστικά νέα: Γεμάτο απουσιολόγιο για τον Πρίφτη. Απόντες οι Γιόβιτς και Παπαπέτρου, αλλά και ο Παπαγιάννης που έχει ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα. Αμφίβολοι οι Οκάρο, Νέντοβιτς και Αβδάλας.

Ερυθρός Αστέρας

Θέση: 13η με ρεκόρ 9-14

Ρεπορτάζ: Έχτισε σερί νικών εντός των συνόρων με την ευκαιρία της διακοπής στη Euroleague. Αυτό το σερί κατέληξε στην εύκολη κατάκτηση του Κυπέλλου Σερβίας (Κόρατς) απέναντι στη μισητή Παρτιζάν. Τελευταίο παιχνίδι στην Ευρώπη, η εκτός έδρας νίκη επί της Ούνιξ με 84-77. Δεν έχει τρομερούς στόχους, αλλά πάντα παλεύει για ένα καλό πλασάρισμα στη βαθμολογία.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Stat attack: Σκοράρει μόλις 71 πόντους εκτός έδρας, μ.ό. που την κατατάσσει πολύ χαμηλά στη συνολική λίστα της λίγκας.

Αγωνιστικά νέα: Μοναδικός αμφίβολος ο Ζίρμπες.

Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας: Τα προβλήματα βγάζουν ειδικά

Εκτίμηση: Μόλις έγιναν γνωστά τα τελευταία προβλήματα του Παναθηναϊκού, το διπλό έπεσε κατακόρυφα. Όσο οι Σέρβοι ήταν αουτσάιντερ είχαν αξία, πλέον όχι. Οι απουσίες θα φέρουν στο προσκήνιο παίκτες που θα πάρουν χρόνο και πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία και εκεί θα στηριχτούμε. Ντεμπούτο λογικά για τον Χουγκάζ, έναν πιτσιρικά με επιθετικό ταλέντο που μπορεί εύκολα να περάσει το όριο των 3,5 πόντων. Όσο για τη θέση του σέντερ, θα την καλύψει στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ο Έβανς, που είναι σε πολύ καλή φόρμα τελευταία. Αξία στους πόντους του λοιπόν.

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας
Χουγκάζ over 3,5 πόντους
2.35
Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας
Έβανς over 7,5 πόντους
1.72
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις