Όλα για την ανατροπή

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος: Ο Θάνος Κούρος μελέτησε το σημερινό κουπόνι και βρίσκει επιλογές για όλα τα γούστα σε μια ευρωπαϊκή αναμέτρηση.

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα. Πέμπτη σήμερα, ημέρα “Ουέφα” για τους παλιούς, Europa League για εμάς όπως ονομάζεται πλέον η διοργάνωση. Στο κουπόνι της Πέμπτης πλέον βέβαια υπάρχει και μια ακόμη διοργάνωση, το Conference League, όμως εμείς στα σημερινά μας προγνωστικά θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με ένα ματς του Europa League.

Προγνωστικά Ρέιντζερς- Ντόρτμουντ

Η αναμέτρηση που θα μας απασχολήσει είναι ο επαναληπτικός μεταξύ της Ρέιντζερς και της Ντόρτμουντ. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-4 μέσα στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» και φυσικά προβάλουν ως το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, ανατρέποντας πλήρως τα προγνωστικά. Η κατάργηση όμως του εκτός έδρας γκολ αφήνει ελπίδες στους «Βεστφαλούς» ότι μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα καθώς σε περίπτωση οποιασδήποτε νίκης τους με διάφορα δύο τερμάτων, η αναμέτρηση οδηγείται σε παράταση. Περιμένω από τους φιλοξενούμενους να μπουν δυνατά στην αναμέτρηση και να ψάξουν το γρήγορο γκολ. Εξάλλου ο αντίπαλος τους δεν είναι και κάποιο φόβητρο δα. Η Ρέιντζερς είναι πίσω από την Σέλτικ στο πρωτάθλημα και μοιάζει χειρότερη από την ομάδα της περασμένης διετίας. Σίγουρα η απουσία του Χάαλαντ αποτελεί πλήγμα, αλλά στο ρόστερ υπάρχουν παίκτες με σπουδαία ευρωπαϊκή εμπειρία, όπως ο αρχηγός Ρόις, ικανοί να καθορίσουν την πρόκριση. Στα δικά μου μάτια ένα γρήγορο γκολ μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα και να βάλει την Ντόρτμουντ για τα καλά στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Εκτίμηση: Θεωρώ ότι η Ντόρτμουντ έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη ενώ κόντρα στην Γκλάντμπαχ (6-0) έδειξε να ξεπερνά το σοκ της ήττας στο πρώτο ματς. Το 2 & over 1,5 φτάνει στο 1,97 στο PameStoixima.gr. Περιμένω από τους φιλοξενούμενους να μπουν δυνατά στην αναμέτρηση και να αφήσουν χώρους πίσω, οπότε συζήτηση μπορεί να γίνει και για το over 1,5 goal στο πρώτο ημίχρονο στο 2,15 στην ίδια εταιρία. Τέλος θεωρώ ότι ένα μικρό ποντάρισμα θεωρώ ότι αξίζει στο κόμπο η Ντόρτμουντ να κερδίζει από το ημίχρονο και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, στο πολύ υψηλό 4,75.

Χρυσές προβλέψεις, χρυσά γκολ!

Μονό
22:00
Ρέιντζερς-Ντόρτμουντ
2 & over 1,5
1.97
BET: 20 units
Μονό
22:00
Ρέιντζερς-Ντόρτμουντ
Over 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.15
BET: 15 units
Μονό
22:00
Ρέιντζερς-Ντόρτμουντ
2 ημίχ./2 τελ. & goal/goal
4.75
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις