Προγνωστικά Champions League: Γνωστά λημέρια για Ρονάλντο

προγνωστικά

Στο ντέρμπι της Μαδρίτης τα κιάλια του Αργυρόπουλου.

Καλησπέρα φίλοι Κουβανέζοι. Ευρωπαϊκά παιχνίδια και σήμερα και θα σταθώ στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πάμε να δούμε τι ξεχώρισα.

Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και.. υποδέχεται και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. O Πορτογάλος έχει πληγώσει ουκ ολίγες φορές της Ατλέτικο καθώς έχει σκοράρει 25 φορές εναντίον της σε 36 παιχνίδια. Η Γιουνάιτεντ δεν είναι και στα καλύτερα της. Δεν πείθει, δεν εντυπωσιάζει και δυσκολεύεται να πάρει αποτελέσματα. Από την άλλη τα ίδια ισχύουν για την Ατλέτικο. Αμφότερες προέρχονται από δύο σημαντικά διπλά στα πρωταθλήματα τους, κάτι που τους δίνει αυτοπεποίθηση. Εξάλλου όταν μιλάμε για Champions League, όλα μπορούν να συμβούν. Δεν θα μπλέξω λοιπόν με σημείο. Μου αρέσει αρκετά και θα πάρω το over 1,5 σουτ στο τέρμα για τον Ρονάλντο στο 2.30. Τον γνωρίζουμε όλοι …θα λυσσάξει.

Ξύλο από τα αποδυτήρια..

Επιπλέον προβλέπω σκληρό παιχνίδι. Οι παίχτες των δύο ομάδων θα ορμάνε στην μπάλα. Το σκορ δεν θα ξεφύγει θα είναι κλειστό παιχνίδι με σκληρές μονομαχίες, όπως λέμε και εδώ «να σπάσουμε τον τσαμπουκά τους». Οπότε ένα combo με over 1,5 κάρτα για κάθε ομάδα προσφέρεται στον διπλασιασμό.

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

 

Μονό
22:00
Aτλέτικο Μαδρίτης - Μάντσεστερ Γ.
Over 1,5 σουτ στο τέρμα ο Ρονάλντο
2.30
BET: 20 units
Μονό
22:00
Aτλέτικο Μαδρίτης - Μάντσεστερ Γ.
Over 1,5 κάρτες για κάθε ομάδα
2.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις