Με γκολ και μοιρασιές στην Ευρώπη

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος με πολλά, λίγα γκολ και ισοπαλίες σε Ευρώπη και Αγγλία στην σημερινή στήλη του Μακράκη.

Καλημέρα. Άλλη μία πολύ καλή ημέρα ήταν η Κυριακή για την στήλη που έκανε απολογισμό 3/4. Βραδιά Champions League σήμερα, που μπορεί να μην έχει την λάμψη της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά έχουμε πάλι ενδιαφέροντα παιχνίδια. Μην ξεχνάμε όμως και την Αγγλία που υπάρχει φουλ δράση. Θα δούμε προγνωστικά στοιχήματος και από τα δύο μέτωπα.

Χρυσές προβλέψεις, χρυσά γκολ!​

Ρέντινγκ – Μπέρμιγχαμ

Με το ορεκτικό θα ξεκινήσουμε. Δύο από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος τίθενται αντιμέτωπες. Η Ρέντινγκ πήρε διπλό παραμονής στην Πρέστον και κρατήθηκε στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Η Μπέρμιγχαμ δύσκολα θα κινδυνεύσει. Μακριά από την αναξιόπιστη Ρέντινγκ που έχει και κίνητρο και απουσίες. Οχτώ σερί over μετράνε οι φιλοξενούμενοι, 9/11 over οι γηπεδούχοι. Στα τελευταία 5 μεταξύ τους παιχνίδια έχουν μπει πάνω από 2 γκολ.

Το χέρι πάει εύκολα στο over 2,5 σε τιμή διπλασιασμού και ας χαθεί.

Προγνωστικά στοιχήματος: Τσέλσι – Λιλ

Οι πρωταθλητές κόσμου δεν πείθουν καθόλου το 2022, κερδίζοντας τα περισσότερα παιχνίδια τους στο γκολ. Αμυντικά κρατάνε, αλλά στην επίθεση παρουσιάζουν δυσκολίες. Η Λιλ τραβάει τον δικό της Γολγοθά στην Γαλλία, που δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα. Απουσίες για τον Τούχελ, με τον Μάουντ να είναι αμφίβολος και τους Τσίλγουελ και Χάντσον-Οντόι να βρίσκονται εκτός. Η Λιλ έχει ευκαιρία να κλέψει κάτι θετικό απόψε στο Λονδίνο, με τους «μπλε» να αντιμετωπίζουν και δυσκολία να βρουν δίχτυα, αλλά και απουσίες.

Η Τσέλσι θα δώσει τον ρυθμό στο παιχνίδι, γι’ αυτό και επιλογή μου στα προγνωστικά στοιχήματος είναι το under 2,5 που εμφανίζεται πάρα πολύ συχνά στα παιχνίδια της.

Βιγιαρεάλ – Γιουβέντους

Η Βιγιαρεάλ συνεχίζει τις υψηλές «πτήσεις» στοχεύοντας πλέον και στην τετράδα. Οι Ιταλοί από την άλλη βρήκαν τα πατήματά τους, αν και προβλημάτισαν αρκετά στα τελευταία δύο παιχνίδια. Είναι μία από τις «εύκολες» κληρώσεις που θα μπορούσαν να τους τύχουν και οφείλουν να την εκμεταλλευτούν για να ξεφύγουν (και) από την φετινή μετριότητα. Παρόλα αυτά το ζευγάρι παραμένει πολύ αμφίρροπο.

Δεν περιμένω τους δύο προπονητές να πάρουν ιδιαίτερα ρίσκα και δεν είναι απίθανο να λύσουν τις διαφορές τους από την αρχή σε 2 εβδομάδες στο Τορίνο.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Μονό
22:00
Ρέντινγκ - Μπέρμιγχαμ
Over 2,5
2.00
BET: 15 units
Μονό
22:00
Τσέλσι - Λιλ
Under 2,5
2.10
BET: 30 units
Μονό
22:00
Βιγιαρεάλ - Γιουβέντους
Χ
3.25
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις