Δυσκόλεψε η πρόκριση για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Ευρωπαϊκό στοίχημα

Ευρωπαϊκό στοίχημα: Δυσκόλεψε πολύ η πρόκριση για τον Ολυμπιακό, θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια ο ΠΑΟΚ, έχοντας όμως σοβαρές ελπίδες.

Μεγάλες ευρωπαϊκές μάχες για τις ελληνικές ομάδες

Μπορεί ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ να ηττήθηκαν από την Αταλάντα και τη Μίντιλαντ αντίστοιχα, ωστόσο έχουν την ευκαιρία να προκριθούν σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη. Δεν ήταν άλλωστε απαγορευτικά τα σκορ με τα οποία ηττήθηκαν, καθώς αμφότεροι ψάχνουν νίκη με ένα γκολ για να στείλουν τα παιχνίδια στην παράταση, ενώ επικρατώντας με δύο τέρματα και παραπάνω προκρίνονται. Ποιες οι αποδόσεις στο ευρωπαϊκό στοίχημα;

Σαφώς και το έργο του Ολυμπιακού είναι δυσκολότερο, δεδομένης και της ποιότητας της Αταλάντα. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» είναι αουτσάιντερ τόσο στην αναμέτρηση, όσο και στις αποδόσεις πρόκρισης. Η πρόκριση του Ολυμπιακού προσφέρεται σε απόδοση 5.20, ενώ ο άσος στο 3.40 από τη Novibet.

Φαβορί και στον Πειραιά η Αταλάντα. Η νίκη για τους «μπεργκαμάσκι» πλασάρεται σε απόδοση 2.10, ενώ η ισοπαλία βρίσκεται σε απόδοση 3.55 από τη Novibet.

Πιο βατό το έργο του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είναι φαβορί στο ευρωπαϊκό στοίχημα. Πιο συγκεκριμένα, η νίκη της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου πλασάρεται σε απόδοση 2.20, ενώ η πρόκριση του δικεφάλου του βορρά επί της Μίντιλαντ βρίσκεται στο 2.75. Ούτε η ποιότητα των Δανών, ούτε το σκορ του πρώτου αγώνα καθιστούν απαγορευτικές τις ελπίδες για τους «ασπρόμαυρους».

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις