Στοίχημα Champions League: Εβδομάδα Νο.2, φαβορί η Τσέλσι

Στοίχημα Champions League

Στοίχημα Champions League: Φαβορί η Τσέλσι απέναντι στην πρωταθλήτρια Λιλ, δύσκολη εξόρμηση για τη Γιουβέντους στην Ισπανία.

Βραδιά με φαβορί 

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επέστρεψε στα γήπεδα και στις οθόνες εκατομμύριων φιλάθλων – τηλεθεατών την περασμένη εβδομάδα. Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ πήραν σαφές προβάδισμα πρόκρισης, ενώ ενδιαφέρον θα έχει στο στοίχημα Champions League ο επαναληπτικός αγώνας της Μπάγερν με τη Σάλτσμπουργκ, όπως και η αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν.

Το Champions League περνάει πλέον στη δεύτερη εβδομάδα. Την Τρίτη το βράδυ θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Τσέλσι – Λιλ και Βιγιαρεάλ – Γιουβέντους. Σαφές προβάδισμα νίκης και παράλληλα πρόκρισης έχει η πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου, Τσέλσι, έναντι της πρωταθλήτριας Γαλλίας, Λιλ.

Το σετ των αποδόσεων στο στοίχημα Champions League αντικατοπτρίζει πλήρως τη διαφορά των δύο ομάδων. Ο άσος κυμαίνεται στο 1.35, η ισοπαλία σε αποδόσεις άνω του 5.00, ενώ επικράτηση της Λιλ αγγίζει το 8.50. Παράλληλα, η πρόκριση της Τσέλσι βρίσκεται στο «φτωχό» 1.20.

Πιο αμφίρροπη η αναμέτρηση της «Γηραιάς Κυρίας» στην Ισπανία. Η ομάδα του Αλέγκρι έχει φέτος τα θέματά της, παρά τις προσθήκες των Βλάχοβιτς και Ζακάρια. Σε απόδοση τριπλασιασμού η νίκη της «Γιούβε», στο 3.10 η ισοπαλία, ενώ η επικράτηση για το «κίτρινο υποβρύχιο» πλασάρεται σε απόδοση 2.50.

Οι αποδόσεις πρόκρισης ωστόσο εμφανίζουν φαβορί στο 1.65 τους Ιταλούς, ενώ η πρόκριση της Βιγιαρεάλ βρίσκεται στο 2.25.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις