Ντέρμπι με ένταση στην Ισπανία

Προγνωστικά στοιχήματος

Βαθμολογικό ντέρμπι στην Καταλονία με Εσπανιόλ και Σεβίλλη, ανάγκης στο Βαλένθια - Μπαρτσελόνα και Classico στην Χώρα των Βάσκων.

Προγνωστικά στοιχήματος – La Liga

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της στήλης και του site. Αρκετά καλά πήγε η χτεσινή μέρα. Αφήνουμε όμως το χτες και πάμε να δούμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος τι έχουμε.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Υψηλές απαιτήσεις

Με το Εσπανιόλ – Σεβίλλη ξεκινάμε. Γλυκόπικρη γεύση άφησε η ισοπαλία κόντρα στην άσπονδη συμπολίτισσα Μπαρτσελόνα, σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα! Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο δεύτερο λεπτό. Ισοφαρίζει πριν την λήξη του ημιχρόνου. Παίρνει κεφάλι στο σκορ με τον συνήθη ύποπτο Ραούλ Ντε Τομάς. Στις καθυστερήσεις και ενώ είχε γίνει μια γενική σύρραξη που θύμιζε αγώνα πάλης στο WWE (για τους λίγο πιο ψαγμένους η αναφορά αυτή), μέσα στην αναμπουμπούλα για ένα φάουλ και με τρεις κόκκινες (!) δέχτηκε την ισοφάριση. Μαχητική ως συνήθως, αλλά χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα στο τρέχον έτος, με την άμυνα να αποτελεί την αχίλλειο φτέρνα της.

Από την άλλη η Σεβίλλη κέρδισε άνετα στο Europa League την Ντιναμό με 3-1, έβαλε καλές βάσεις για την πρόκριση. Προερχόταν και από την καθαρή νίκη κόντρα στην Έλτσε, με 2-0. Έφτιαξε την ψυχολογία της μετά από τέσσερις σερί ισοπαλίες. Έρχονται και οι δύο από ματς υψηλής έντασης και παλεύουν δυνατά για τους στόχους τους. Η μεν Σεβίλλη για την δεύτερη θέση και ό,τι προκύψει, η δε Εσπανιόλ για την παραμονή. Από τον τρόπο παιχνιδιού τους εύκολα ή δύσκολα θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Για νίκη θα πόνταρα στη Σεβίλλη, αλλά έχει και τον επαναληπτικό να σκέφτεται και κάποια στιγμή θα σπάσει το ρόδι στις νίκες φέτος η Εσπανιόλ.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Αφήνω εκτός παιχνιδιού το Μπέτις – Μαγιόρκα, λόγω της ρεβάνς των γηπεδούχων με την Ζενίτ, παρότι κέρδισαν θεαματικά, 2-3. Αν διάλεγα κάτι θα ήταν το αμφίτερμα, αλλά το αφήνω στην άκρη.

Αντίθετα η αναμέτρηση Βαλένθια – Μπαρτσελόνα θα με απασχολήσει περισσότερο. Η Βαλένθια μπήκε χαλαρή στο αγώνα με την Αλαβές που καιγόταν για βαθμούς και το πλήρωσε. Ήττα με 2-1.  Ομάδα δύο ταχυτήτων. Παίζει καλά, αλλά τα αποτελέσματα δεν την δικαιώνουν. Τώρα υποδέχεται μια Μπαρτσελόνα που είναι στα… σχοινιά. Λίγο η ισοπαλία με την Νάπολι στο Europa League (θα μιλήσουμε αναλυτικότερα σε επόμενη στήλη), λίγο στο πρωτάθλημα που βρίσκεται οριακά εκτός από την προνομιούχο τετράδα, ζορίζεται. Έχει και μπόλικες απουσίες, εννιά τον αριθμό. Οι οκτώ που είχα αναφέρει και κόντρα στην Νάπολι: Άλβες, Αραούχο, Μπαλντέ, Ντεπάι, Φάτι, Λενγκλέ, Σέρζι Ρομπέρτο, Ουμτιτί, Πικέ. Άλλη μια χαλαρή εβδομάδα στην δουλεία για τον Τσάβι!

Η Βαλένθια ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα, η Μπαρτσελόνα σταθερότητα και σερί θετικών αποτελεσμάτων. Πάω με τα πολλά γκολ, χαρακτηριστικό των αγώνων τους, 16/20 στο πρωτάθλημα goal & over 2,5 ήταν.

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Τέλος έχουμε το μεγάλο ντέρμπι της χώρας των Βάσκων, Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Σοσιεδάδ.  Σε απόσταση βολής από της θέσεις που οδηγούν Ευρώπη και με δύο καρπούζια στα χέρια τους. Η Μπιλμπάο με το Κύπελλο και η Σοσιεδάδ με την Ευρώπη. Ξεκινάμε και εδώ με το goal/goal και ό,τι προκύψει στην πορεία.

Αυτά τα λίγα από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Καλή συνέχεια.

 

Μονό
15:00
Εσπανιόλ - Σεβίλλη
Goal/goal
1.75
BET: 10 units
Μονό
17:15
Βαλένθια - Μπαρτσελόνα
Over 2,5
1.80
BET: 30 units
Μονό
17:15
Βαλένθια - Μπαρτσελόνα
Βαλένθια οver 1,5
2.80
BET: 20 units
Μονό
22:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Σοσιεδάδ
Goal/goal
2.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις