Η οπτασία και ο λακαμάς

Η οπτασία και ο λακαμάς

Κυριακάτικο ποντάρισμα με έξι επιλογές από τον Fidel, που κάνει παιχνίδι με αποδόσεις από 1.70 μέχρι 5.00.

Εφτάσαμεν κοντά σε ένα τρομερό απόλυτο μεσοβδόμαδα όμως την πατήσαμε για ολίγον. Τράτζικ ο τρόπος που έχασε η Ίνδερ, όπως και το πώς δεν βγήκε το ημιχρόνιο εις το Σάλτσμπουργκ. Πλέρωσε τουλάχιστον το αυστριακόν fun bet, καθώς και οι προβλέψεις εις τα Γιουρόπια. Συνεχάμε με περισσότερα προγνωστικά ποδόσφαιρο, Κυριακούλα σήμερις…

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Προγνωστικά ποδόσφαιρο: Γκολ και… κοινωνικό μήνυμα 

Την πάτησε χάμω τη Νάπολι η Μπαρτσελόνα αλλά χαρά δεν είδε, καταφέρνοντας απλώς να γλιτώσει την ήττα. Δύσκολη η σημερινή αποστολή εις τη Βαλένθια, με τους νυχτεριδαίους να μην έχουνε νίκη εις το πρωτάθλημα μέσα στο τρέχον έτος και να έχουνε υποχωρήσει εις τον βαθμολογικόν πίνακα.

Πάντως είναι γνωστό ότι στα μεγάλα ματς, οι Βαλενθιάνοι είναι σοβαροί κι έτσι πιστεύω θα το παλέψουνε το ματσάκι. Διπλόν το ποντάρισμα, ένα με γκολάκι εκατέρωθεν και ένα με πρώτο τεμάχιο από τους γηπεδούχους.

Ωραίος ο αγών εις την Φλωρεντία ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Αταλάντα, προβλέπω να έχουμε κάποια στιγμή σκοράκι ένα-ένα κι όπου βγάλει μετά. Κι ένα κοινωνικό μήνυμα. Ναι, είναι οπτασία η Ροσέλα η Πετρίγιο, αλλά ρε μπετό Καμπράλ, το να κάθεσαι να ξερογλείφεσαι σε ζωντανή σύνδεση δίπλα της δεν σε κάνει «άντρα που τι να κάνει, εκφράστηκε λεύτερα» αλλά λακαμά.

Μένομεν Ιταλία, η Ίντερ όπως προαναφέρθηκε τον μύρισε τον κρίνο εις την αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ και τώρα καλείται να συνέλθει ξεσπώντας στη Σασουόλο. Ως γνωστόν, οι νεροβέρντηδες είναι ομάδα για φεστιβάλ γκολ οπότε προσδοκώ να δούμε τουλάχιστον δύο εις το ημιχρόνιον. Με ασιατικόν, βέβαια, το ποντάρισμα.

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Μια funbetιά –ή και δύο- για το τέλος. Δεν πατά καλά η Μπάγερν Μονάχου, ευκαιρία το ματσάκι με την Γκρόιτερ Φιρτ, που πάντως είναι ανεβασμένη τελευταία και θα πάει να παίξει την μπαλίτσα της. Μία ριξιά να έχομεν τουλάχιστον έξι τεμάχια και μία, πιο μικρή, να σκοράρουνε πρώτοι οι τριφυλλάκηδες.

Ειδικό
13:30
Φιορεντίνα - Αταλάντα
Anytime score: 1-1
2.20
BET: 5 units
Fun bet
16:30
Μπάγερν Μονάχου - Γκρόιτερ Φιρτ
Over 5,5
2.80
BET: 4 units
Fun bet
16:30
Μπάγερν Μονάχου - Γκρόιτερ Φιρτ
Anytime score: 0-1
5.00
BET: 2 units
Μονό
17:15
Βαλένθια - Μπαρτσελόνα
Goal/goal
1.70
BET: 20 units
Μονό
17:15
Βαλένθια - Μπαρτσελόνα
Anytime score: 1-0
2.40
BET: 4 units
Μονό
19:00
Ίντερ - Σασουόλο
Over 1,25 AH 1ο ημίχ.
1.72
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις