Με τα γκολ στη μάχη σωτηρίας

Με τα γκολ στη μάχη σωτηρίας

Μάχη παραμονής στην Serie A και δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα προγνωστικά Ιταλίας. Στα γκολ ποντάρει σήμερα ο LaBandiera

Συνηθίζω να μην ποντάρω σε ομάδες που έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, οπότε στα σημερινά προγνωστικά Ιταλίας θα ασχοληθώ μόνο με μία αναμέτρηση της Serie A.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out.

Προγνωστικά Ιταλίας: Βενέτσια – Τζένοα

Αγώνας πρώτου γύρου: Τζένοα – Βενέτσια: 0-0.

Με τα γκολ στη μάχη σωτηρίας Η Βενέτσια επέστρεψε στις νίκες και θέλει να συνεχίσει σε καλό ρυθμό, ώστε να απομακρυνθεί κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη. Εντός έδρας έχει να κερδίσει από τον Νοέμβριο και αυτό είναι ανησυχητικό. Οι απουσίες των Μπούσιο και Οκερέκε είναι σημαντικές, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, όμως υπάρχουν καλές εναλλακτικές. Στην σημερινή αναμέτρηση δεν περιμένω να αντεπιτίθεται, όπως συνήθως, αλλά να παίξει περισσότερο με σέντρες και πάσες στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας.

Stat attack: Οι επτά, από τις οκτώ, τελευταίες αναμετρήσεις της είχαν 2-3 γκολ.

Με τα γκολ στη μάχη σωτηρίας Η Τζένοα μπορεί να είναι φανερά βελτιωμένη, όμως δεν παίρνει βαθμούς (τρεις σερί ισοπαλίες). Η άμυνα της έχει τρομερή βελτίωση, αλλά επιθετικά δεν βρίσκει το γκολ. Ο Ντέστρο δείχνει να έχει πάρει τα πάνω του και αναμένεται να είναι απειλητικός. Στην σημερινή αναμέτρηση θα ψάξει το ποδόσφαιρο κατοχής και επιθετικά θα προσπαθήσει να δημιουργήσει φάσεις με σέντρες.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

 

Μονό
16:00
Βενέτσια - Τζένοα
2-3 γκολ
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις