Deja vu στο ΟΑΚΑ, όπως παλιά στα «Δύο Αοράκια»

προγνωστικά

Να αποχαιρετήσει τον Αργύρη Γιαννίκη, από τον πάγκο της ΑΕΚ, θέλει ο Μasterbetchef. Προγνωστικά στον τελικό του Final 4, 18 χρόνια μετά.

Deja vu στο ΟΑΚΑ

Κατευθείαν στο ζουμί με τα σημερινά προγνωστικά. Aγαπητοί φίλοι, η ΑΕΚ έχει την χειρότερη εντός έδρας συγκομιδή, από τις ομάδες της πρώτης οκτάδας στη Super League. Μάζεψε μόλις 18 βαθμούς στο ΟΑΚΑ (6-0-4), όπου κέρδισε μόνο ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια που έδωσε εκεί. Αυτό το γεγονός βέβαια δεν είναι τυχαίο. Πέρα από την πολύ κακή άμυνα, ίσως φταίει και η φιλοσοφία του προπονητή της. Ο Αργύρης Γιαννίκης πέρυσι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έκανε εννιά ήττες εντός. Η τακτική που συνήθως επιλέγει, είναι να κλέβει μπάλες και να φεύγει στον χώρο. Αυτό όμως στο μεγάλο ΟΑΚΑ, δεν μπορεί να συμβεί απέναντι σε ομάδες που παίζουν κλειστά. Επίσης, δεν γίνεται μια αμυντική γραμμή, με βαριά κορμιά όπως ο Τζαβέλας, ο Μήτογλου ή ο Σβάρνας, να ανεβαίνει ψηλά.

Εικάζω ότι η ΑΕΚ έβαλε στην ατζέντα της τον Γιαννίκη, μετά από την περυσινή νίκη του ΠΑΣ, με 2-0 στο ΟΑΚΑ. Μια φετινή επανάληψη αυτού του σκηνικού, θα αποφέρει και την οριστική απομάκρυνση του. Έτσι, σήμερα θα μπορούσαν να παιχτούν από τα μεγάφωνα δύο τραγούδια. Στην αρχή το «Σαν deja vu», της απόλυτης Ελληνίδας θεάς, Έλενας Παπαρίζου. Και στο τέλος, το «Γεια» της Δέσποινας Βανδή.

Αμυντικά κενά η Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ τους τελευταίους δύο μήνες παρουσιάζει σοβαρή αμυντική δυσλειτουργία. Δέχτηκε 19 γκολ στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Ειδικά απέναντι στη Λεβερκούζεν (2-5), και τη Ρέιντζερς (2-4), έδειξε σημάδια διάλυσης στα μετόπισθεν. Η Γκλάντμπαχ δεν κάνει καλή χρονιά, άλλα βελτιώθηκε τελευταία, και η επίθεση της παραμένει πάντα ποιοτική. Απέναντι στους Βεστφαλούς θα βρει πολλούς χώρους, κάτι που της αρέσει ιδιαίτερα…

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Προγνωστικά μπάσκετ με τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας

Το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, επέστρεψε μετά από 18 ολόκληρα χρόνια, κάτι που μας χαροποίησε όλους πολύ. Στον τελικό προκρίθηκαν οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι, μετά από εννέα χρόνια που είχαμε να δούμε αυτό το ζευγάρι να διεκδικεί το τρόπαιο. Φυσικά, τα προγνωστικά είναι δύσκολα σε τέτοιες περιπτώσεις. Βλέποντας όμως τους δύο αντιπάλους τους τελευταίους δύο μήνες, θα επιλέξω να ποντάρω στους τυπικά γηπεδούχους.

Ο Παναθηναϊκός, είναι άλλη ομάδα με τον Γιόβιτς. Στον Σέρβο βρήκε αυτό ακριβώς που του έλειπε στην οργάνωση. Έτσι, απελευθερώθηκαν ο Σαντ Ρος, ο Νέντοβιτς και κυρίως ο Μέικον, που μπορούν να κάνουνε πλέον το παιχνίδι τους. Επίσης, η ομάδα εκμεταλλεύεται καλύτερα τους ψηλούς της. Το βλέπουμε αυτό με την άνοδο του Γουάιτ, του Έβανς και του σταθερά καλού Παπαγιάννη.

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Ο Ολυμπιακός κέρδισε πάλι με τα χίλια ζόρια την ΑΕΚ των έξι παικτών. Μάλιστα, αν έπαιζε ο Ράουτινς, εικάζω ότι θα έχανε. Η Ένωση χρειαζόταν απλά δύο-τρία καλά περιφερειακά σουτ, για να ξεμπλοκάρει επιθετικά. Σε όλα τα άλλα ήταν καλύτερη, άλλα με 7/25 δεν μπορείς να κερδίσεις ημιτελικό. Θεωρώ ότι ο κ. Πρίφτης είναι ανώτερος του Μπαρτζώκα και θα υπερισχύσει στην μάχη των πάγκων. Αν ο παιχταράς Ντόρσεϊ δεν βρεθεί σε μεγάλη βραδιά, ο Ολυμπιακός θα έχει πρόβλημα στην επίθεση.

Μονό
17:00
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
1 (+4,5)
2.17
BET: 8 units
Δυάδα απόδοσης 9.00
17:00
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
1 (+2,5)
2.57
19:30
ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
2 dnb
4.15
BET: 2 units
Moνό
18:30
Ντόρτμουντ - Γκλάντμπαχ
2
4.75
BET: 6 units
Mονό
19:30
ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
2 (+1.0 ΑΗ)
1.87
BET: 12 units
Μονό
19:30
ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
2 dnb
4.15
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις