«Βροχή» τα γκολ στο «Ολίμπικο», με όριο στο Περιστέρι

Κουπόνι

Ο Θάνος Κούρος μελέτησε το κουπόνι του Σαββάτου και κατέληξε σε μια επιλογή από την Ιταλία και μια από την Ελλάδα.

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Μια επιλογή είχε η προχθεσινή στήλη, κακοπληρωμένη όμως. Σάββατο σήμερα και το μεγάλο κουπόνι αποτελεί εμπόδιο στο δρόμο για το ταμείο. Θεωρώ όμως ότι έχω εντοπίσει δύο επιλογές που έχουν αξία.

Προγνωστικά Ρόμα – Βερόνα

Ξεκινάμε από την «αιώνια πόλη», όπου οι Ρωμαίοι υποδέχονται την Ελλάς Βερόνα. Μέχρι στιγμής τα πράγματα δεν εξελίσσονται σε καμία περίπτωση όπως θα ήθελε ο Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς η ομάδα του είναι εκτός ευρωπαϊκών θέσεων και δεν αποδίδει καλά. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι με τον Ιγκόρ Τούντορ στην άκρη του πάγκου αποδίδουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο έχοντας σκοράρει 47 τέρματα σε 25 αναμετρήσεις. Η Ρόμα τη φετινή περίοδο δεν θυμίζει ομάδα Μουρίνιο, με την αμυντική της λειτουργία να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Εκτίμηση: Περιμένω ανοικτό παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν, από δύο ομάδες που δεν φημίζονται για την ανασταλτική τους λειτουργία. Επιλέγω goal/goal και over σε απόδοση 1,98 στο PameStoixima.gr

Κουπόνι: Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης

Συνέχεια στο Περιστέρι, όπου ο τοπικός Ατρόμητος φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης. Εκ διαμέτρου αντίθετοι οι στόχοι των δύο ομάδων, με τους γηπεδούχους να «δίνουν μάχη» για την σωτηρία, ενώ οι «Αρκάδες» ερίζουν για την συμμετοχή τους στα πλέι – οφ. Σε καλό μομεντουμ ο Ατρόμητος, παρότι δεν κέρδισε τον ΟΦΗ μεσοβδόμαδα, αν και προηγήθηκε 2-0. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την ήττα σοκ από τον Ιωνικό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Εκτίμηση: Κάνεις δεν θέλει να χάσει αυτό το παιχνίδι, το οποίο έχει πολύ ισοπαλία «μέσα του». Αναμέτρηση που θα έχει σκορ, όχι όμως ιδιαίτερα υψηλό. Θα πάω με το 2-3 γκολ σε απόδοση 2,02 στο PameStoixima.gr.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Μονό
19:00
Ρόμα - Ελλάς Βερόνα
Goal/goal & over 2,5
1.98
BET: 25 units
Μονό
19:30
Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης
2-3 γκολ
2.02
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις