Με σύμμαχο την παράδοση η Λιόν

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας: Ματς για γκολ στο σημερινό πρόγραμμα της Ligue 2, κρίσιμο παιχνίδι για Νανσί. Με φόρα η Λιόν στο «Μπολάρ-Ντελελί».

Προγνωστικά Γαλλίας: Συγκυρίες για γκολ στη Ligue 2

Φτάσαμε αισίως στην 25η στροφή των γαλλικών πρωταθλημάτων και λίγο πολύ έχουν αρχίσει να ξεκαθαρίζουν οι στόχοι και οι ανάγκες της κάθε ομάδας. Ωραία τα σημερινά ζευγάρια στη Ligue 2, θα επικεντρωθούμε σε τρεις αναμετρήσεις από εκεί για τα προγνωστικά Γαλλίας (Κεβιγί – Βαλενσιέν, Πο – Καέν, Νανσί – Δουνκέρκη) αλλά και στο πολλά υποσχόμενο Λανς – Λιόν για την Ligue 1. Το λοιπόν…

Πρώτη αναμέτρηση το Κεβιγί – Βαλενσιέν. Αμφότερες βρίσκονται οριακά εκτός ζώνης υποβιβασμού και τρέχουν αρνητικά σερί με μόλις μία νίκη στα τελευταία 5 και 8 ματς αντίστοιχα. Εντός έδρας η Κεβιγί βέβαια είναι αήττητη από τις 16 Οκτωβρίου (0-3 από Νιόρ, 2-3-0 έκτοτε) ενώ και η Βαλενσιέν είναι βελτιωμένη (κυρίως μεσοεπιθετικά) το τελευταίο διάστημα. Κοινό χαρακτηριστικό τους είναι η ευκολία με την οποία δέχονται γκολ (πρόκειται για τις δύο χειρότερες άμυνες της Ligue 2), επομένως το αμφίτερμα στο 1.90 έχει σίγουρα βάση.

21.000€ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΠΑΘΛΟ

Αρκετά πιθανό μοιάζει το goal/goal και στο Πο – Καέν. Πρόκειται για ισοδύναμες πάνω-κάτω όμαδες με ποιότητα στη γραμμή κρούσης (Λομπρί, Αρμάν, Μεντύ, Ντα Κόστα) που σκοράρουν με συνέπεια. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έχουν βρει δίχτυα στα 9 από τα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους την ώρα που η Καέν μετρά 4 σερί goal/goal και 7 στα 9 τελευταία ως φιλοξενούμενη. Με βάση τα παραπάνω το αμφίτερμα σε τιμές διπλασιασμού δεν μπορεί να αγνοηθεί. Μπορεί μάλιστα να γίνει δυάδα με το αμφίτερμα στην Κεβιγί.

Στη Νανσί έχουν μπροστά τους έναν πρόωρο «τελικό». Βρίσκονται στην τελευταία θέση της Ligue 2 (-9 από τη 17η θέση) και υποδέχονται τη 19η Δουνκέρκη με την οποία έχουν 7 βαθμούς διαφορά. Με λίγα λόγια αν δεν κερδίσουν τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα. Τα πρόσφατα δείγματα των γηπεδούχων πάντως με τον Αλμπέρ Καρτί στον πάγκο είναι σίγουρα ενθαρρυντικά με νίκη απέναντι στη Μπαστιά και ισοπαλίες με Καέν και στην Οσέρ. Η Δουνκέρκη από την άλλη είναι σε καλό φεγγάρι, προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες (0-1 στη Νιμ και 2-0 εντός με Ροντέ) και σίγουρα έχει τη δυνατότητα να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το «Μαρσέλ Πικό». Οι τιμές στα γκολ είναι σίγουρα προκλητικές ωστόσο το διακύβευμα είναι μεγάλο και ένα πιθανό 1-0 ενδεχομένως να «σφίξει» ένα φαινομενικά ανοιχτό ματς. Αντιθέτως υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να δούμε κόρνερ στο ματς (παίρνει περίπου 7 ως γηπεδούχος η Νανσί και 4 η Δουνκέρκη ως φιλοξενούμενη).

Προγνωστικά Γαλλίας: Διαφορά φόρμας

Έδειξε και απέναντι στη Μπορντό η Λανς ότι δεν βρίσκεται σε καλή φάση. Μπορεί να κέρδισε (3-2) αλλά δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή την ενώ έδειξε ιδιαίτερα ευάλωτη στην άμυνα. Ακόμα κι έτσι πάντως παρέμεινε μέσα στο παιχνίδι της διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου (-1 από την 5η θέση). Εντός «Μπολάρ-Ντελελί» οι «λανσουά» είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί (6-4-2) ενώ βρίσκουν δίχτυα με ευκολία (μόνο στις δύο ήττες από Στρασβούργο και Μαρσέιγ δεν πέτυχαν τέρμα). Σημαντικές οι απουσίες των Γκραντί (στόπερ) και Σαΐντ (εξτρέμ).

Η Λιόν προέρχεται από την κορυφαία -ίσως- εμφάνιση φέτος και τη κατά κράτος νίκη με 2-0 απέναντι στη Νις. Εκπληκτικό ποδόσφαιρο για μεγάλα διαστήματα του αγώνα, έβγαλε πολλές φάσεις ενώ δεν απειλήθηκε καθόλου. Απόρροια του πλούσιου ταλέντου που διαθέτει από τη μέση και μπροστά ενώ καθοριστική ήταν και η επιστροφή του Τόκο Εκάμπι από το Copa Africa. Μπήκαν στο κλίμα άμεσα οι νεοφερμένοι Ντομπελέ και Φεβρ, δείχνουν να «κουμπώνουν» τέλεια στο παιχνίδι του Πέτερ Μπος με την έμφαση στο κάθετο ποδόσφαιρο και την πίεση ψηλά στο γήπεδο. Απών ο Σερκί.

Άκρως ευνοϊκή παράδοση διατηρεί η Λιόν στο γαλλικό Βορρά. Συγκερκιμένα οι «λιονέ» έχουν πανηγυρίσει 4 διπλά στις 5 πιο πρόσφατες επισκέψεις τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο (4-1-0), ενώ έχουν ηττηθεί μόλις δύο φορές σε 15 περιπτώσεις από το 2001 έως σήμερα (2-6-7).

Το ματς είναι σίγουρα αμφίρροπο, παρ’ όλα αυτά θα εμπιστευτούμε τη φόρμα των φιλοξενούμενων και θα ποντάρουμε στο να φύγουν αλώβητοι. Επιπλέον θα ποντάρουμε και σε ένα fun bet με σκόρερ τον Πακετά και νίκη των «λιονέ».

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Μονό
18:00
Λανς - Λιόν
Χ2 & over 1,5
1.85
BET: 25 units
Fun bet
18:00
Λανς - Λιόν
2 & goal/goal & γκολ Πακετά
7.60
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 3.89
20:00
Κεβιγί - Βαλενσιέν
Goal/goal
1.90
20:00
Πο - Καέν
Goal/goal
2.05
BET: 15 units
Κόρνερ
20:00
Νανσί - Δουνκέρκη
Over 8,5 κόρνερ
2.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις