Μηχανή παραγωγής κόρνερ η Σίτι του Πεπ

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στη μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ έχει στη σαββατιάτικη στήλη του ο Luca Toni.

Η σπουδαιότερη αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της Premier League διεξάγεται στο «Ετιχαντ», εκεί όπου Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ τίθενται αντιμέτωπες, με τους δύο τιτάνες της σύγχρονης προπονητικής, Γκουαρδιόλα και Κόντε, να διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Αναμένω παιχνίδι υψηλής έντασης και τα κόρνερ θα μας δώσουν τη λύση στα προγνωστικά στοιχήματος.

Διαστημική η Σίτι του Πεπ, οδηγεί την κούρσα στην Premier League, έχοντας αποσπαστεί ήδη εννέα ολόκληρους βαθμούς από τη 2η θέση, έστω και με ένα ματς περισσότερο. Μετράει τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος, με μοναδική παραφωνία το 1-1 με τη Σαουθάμπτον στο «Σεν Μέρις», όλα δείχνουν πως δύσκολα θα χαθεί ο τίτλος.

Το σημαντικότερο επίτευγμα του Καταλανού τεχνικού είναι ότι έχει εξελίξει το άθλημα, περνώντας σε άλλο επίπεδο και έχει καταστήσει την ομάδα του πολύ δύσκολα αντιμετωπίσιμη. Καθόλου τυχαίος ο μεσοβδόμαδος περίπατος στη Λισαβόνα για το ChampionsLeague (0-5 τη Σπόρτινγκ με συνοπτικές διαδικασίες), αναμέτρηση στην οποία όλοι οι παίκτες της Σίτι, πλην του τερματοφύλακα, έβγαλαν έστω μία τελική προσπάθεια.

ΤΑ 21 ΓΚΟΛ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ

Κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα της Μάντσεστερ Σίτι και φέτος είναι το αδιανόητα υψηλό ποσοστό κατοχής μπάλας και η άρτια κυκλοφορία που οδηγεί σε πληθώρα κερδισμένων κόρνερ, φυσικό επακόλουθο του συγκεκριμένου αγωνιστικού στυλ. Πιο συγκεκριμένα, τα 8,3 που κερδίζει η Σίτι ανά αγώνα αποτελούν και τον υψηλότερο μέσο όρο του πρωταθλήματος.

Στην αντίπερα όχθη συναντάμε τα «σπιρούνια», που καταλαμβάνουν την 8η θέση της κατάταξης και πασχίζουν για μια θέση στο top -5, απ’ όπου τους χωρίζουν πέντε βαθμοί, έχοντας δώσει όμως τρία ματς λιγότερα. Δεν είναι καθόλου τυχαία η επένδυση στο πρόσωπο του Αντόνιο Κόντε, για τον οποίο δαπανήθηκε ένα ιλιγγιώδες χρηματικό ποσό. Ο Ιταλός έφτασε στο Λονδίνο ως αναμορφωτής, με τα πρώτα αποτελέσματα να τον δικαιώνουν απόλυτα, μα οι τρεις διαδοχικές ήττες από Τσέλσι, Σαουθάμπτον και Γουλβς δημιούργησαν αναστάτωση στις τάξεις των Λονδρέζων, φανερώνοντας παράλληλα ότι υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη ώστε να γίνουν πραγματικά ανταγωνιστικοί.

Περιμένω την Τότεναμ να παραταχθεί στο «Ετιχαντ» τσιτωμένη, αν και το βέβαιο είναι ότι δεν θα πάρει περιττά ρίσκα στην προσπάθεια αποφυγής μιας νέας συντριβής. Αντιλαμβανόμαστε ότι ο ρόλος της στο παιχνίδι θα είναι κατά βάση παθητικός και η αμυντική της γραμμή θα κληθεί να αντιμετωπίσει πληθώρα επικίνδυνων καταστάσεων. Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων προβλέπω έναν επιθετικό μονόλογο των «πολιτών», με την Τότεναμ σε ρόλο άμυνας στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα να αναγκάζεται να στείλει αρκετές φορές τον αντίπαλο στο σημαιάκι, παραχωρώντας κόρνερ, Αυτό συνέβη και στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων, όπου η Σίτι κέρδισε 11,8 και 10 ομαδικά κόρνερ.

Τέλος επειδή οι «πολίτες» επιζητούν διακαώς τη ρεβάνς για την ήττα με 1-0 στο Λονδίνο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (15/8/2021(, δεν πρόκειται να ρίξουν ρυθμό, όποια και αν είναι η έκταση του σκορ. Έτσι καταλήγω στα over 7,5 κόρνερ της γηπεδούχου σε τιμή 1.80 στο Pamestoixima.gr.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Μονό
19:30
Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ
Μάντσεστερ Σίτι over 7,5 κόρνερ
1.80
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις