Μασσαλία εμπιστευτικό!

Μασσαλία εμπιστευτικό!

Δυάδα απο το δυνατό τουρνουά της Μασσαλίας στα σημερινά προγνωστικά τένις

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του koubanezos! Εξαιρετικά πήγε η στήλη και στα προγνωστικά τένις που έδωσε για τον τελικό του WTA των γυναικών στην Αγία Πετρούπολη. Κρίμα για την Μαρία Σάκκαρη η οποία ηττήθηκε με ανατροπή στο τέλος δικαιώνοντας μας όμως στην επιλογή να της δώσουμε χάντικαπ 2,5 games ενώ παράλληλα το πολύ καλό της σερβις με μηδέν διπλά λάθη πλήρωσε και την ειδική επιλογή καθώς η Κονταβείτ έκανε περισσότερα.

Συνεχίζουμε δυναμικά και αυτή την βδομάδα στα προγνωστικά τένις καθώς έχουμε μια γεμάτη εβδομάδα με τέσσερα τουρνουά στους άντρες και στην ATP και ένα τουρνουά στις γυναίκες και στην WTA.

Προγνωστικά τένις: ATP250 Μασσαλία

Για αρχή θα κοιτάξουμε στο τουρνουά της Μασσαλίας στο οποίο συμμετέχει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Πρόκειται για τουρνουά σε κλειστά γήπεδα σκληρής επιφάνειας που, αν και χαμηλότερης δυναμικότητας, έχει προσελκύσει και άλλα καλά ονόματα όπως τον Ρούμπλεφ αλλά και τον πρόσφατο νικητή στο Ρότερνταμ Αλιασίμ.

Στους αγώνες της σημερινής ημέρας ξεχωρίσαμε αρχικά τον αγώνα του Ολλανδού Γκρικσπουρ νο60 στον κόσμο εναντίον του Γάλλου Πούιγ. Ο Ολλανδός, όπως έχουμε ξαναγράψει, έρχεται ως ο καλύτερος παίκτης σε Challenger επίπεδο για το 2021 και θέλει πλέον να καθιερωθεί με καλές πορείες και γιατί όχι και τίτλους όσο πιο ψηλά μπορεί. Έχει ξεκινήσει θετικά την χρονιά με καλή παρουσία στους αγώνες της Αυστραλίας πριν και κατά την διάρκεια του Αυστραλιανού Όπεν ενώ την περασμένη βδομάδα στο Ρότερνταμ έκανε μια καλή νίκη στον 1ο γύρο επι του ισχυρού Καράτσεφ αλλά δεν τα κατάφερε στον 2ο γύρο απέναντι στον Φούκσοβιτς. Ο Πούιγ από την άλλη έχει υπάρξει και νο10 στον κόσμο (το 2018) αλλά κάποιοι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο. Πλέον βρίσκεται στο νο154 και έχει αρνητικό ρεκόρ από πέρσι που κάνει την προσπάθεια ανάκαμψης (19 νίκες  – 30 ήττες).

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα.

Ο δεύτερος αγώνας που θα μας δώσει επιλογή είναι αυτός του Γάλλου Μπόνζι νο69 στον κόσμο εναντίον του Πολωνού Μαζράκ νο79.  Ο Γάλλος, σαν τον Γκρικσπουρ, ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν μέσα στο 2021 αλλά στην κατηγορία των Challengers. Είχε το 2021 έξι τίτλους και την περασμένη βδομάδα κέρδισε άλλον ένα σε ένα τουρνουά που έγινε στην Γαλλία. Ο Πολωνός από την άλλη έρχεται από αρκετούς αγώνες στην Αυστραλία και το τουρνουά του Πιούν στην Ινδία αλλά δεν έχει αγωνιστεί ακόμη σε κλειστό γήπεδο για φέτος. Αγωνιστικά είναι παίκτες με παρόμοια χαρακτηριστικά και αναμένεται να δούμε κλειστό αγώνα που έχει πολλές πιθανότητες να πάει σε 3 σετ.

Εκτίμηση προγνωστικά τένις

Από τον πρώτο αγώνα θα επιλέξουμε την νίκη του φαβορί Γκρικσπουρ και αυτό να γίνει σε λιγότερα από 26 games ενώ από τον δεύτερο θα επιλέξουμε το να πάει ο αγώνας πάνω από 23 games συνθήκη η οποία μπορεί να επαληθευθεί ακόμα και με 2 μεγάλα σετ. Ο συνδυασμός των επιλογών που βρίσκουμε στην Stoiximan μας δίνει μια δυάδα αξίας 3,23!

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα!

1.000.000€ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΑΘΛΟ

Δυάδα απόδοσης 3.23
13:00
Ταλόν Γκρίκσπουρ - Λούκας Πουίγ
Νικητής Αγώνα/Συνολικά Games: Ταλόν Γκρίκσπουρ και Under 25.5
1.85
13:00
Μπένζαμιν Μπόνζι - Κάμιλ Μάτζρζακ 
Συνολικά Games: Over 22.5
1.75
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις