Ίντερ – Λίβερπουλ με combo bets και εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα

Ίντερ – Λίβερπουλ με combo bets και εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα

Το… πρώτο πιάτο της φάσης των «16» του Champions League ολοκληρώνεται απόψε, με την μονομαχία του «Τζουζέπε Μεάτσα» να συγκεντρώνει όλα τα φώτα (22:00).

Η Ίντερ υποδέχεται τη Λίβερπουλ στο Μιλάνο, μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Μάλιστα, για τους «νερατζούρι» οι δύο προηγούμενες συναντήσεις με τους «κόκκινους» δεν είχαν ευτυχή κατάληξη. Πιο συγκεκριμένα, το 2008 οι δύο τους τέθηκαν αντιμέτωπες στον ίδιο γύρο, με τους Άγγλους να παίρνουν την πρόκριση με δύο νίκες (2-0 εντός, 1-0 εκτός). Βέβαια, 13 χρόνια μετά, πολλά πράγματα έχουν διαφοροποιηθεί.

Το σύνολο του Σιμόνε Ιντζάγκι έρχεται από μία δύσκολη περίοδο στο εγχώριο πρωτάθλημα με διαδοχικά ντέρμπι και αρνητικά αποτελέσματα. Στην πρόσφατη τριάδα αγώνων κέρδισε μόλις μία φορά (1-1-1), με αποτέλεσμα να πέσει από την κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο (-1 από Μίλαν). Στο τελευταίο χρονικά ματς, έμεινε στο 1-1 με την Νάπολι, σε ένα «ροκ» 90λεπτο.

Ίντερ – Λίβερπουλ 1:3.35 X:3.60 2:2.10

Η Λίβερπουλ έπειτα από το μίνι ντεφορμάρισμα του Δεκεμβρίου έχει επιστρέψει… φουριόζα. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έπειτα από το διπλό στο Μπέρνλι (1-0), συμπλήρωσε έξι διαδοχικές νίκες, φτάνοντας συνολικά τα εννέα ματς δίχως ήττα μέσα στο 2022 (7-2-0, σε όλες τις διοργανώσεις). Μάλιστα, στο διάστημα αυτό διατήρησε την εστία της απαραβίαστη σε πέντε περιπτώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «κόκκινοι» έχουν επισκεφτεί ήδη μία φορά το Μιλάνο φέτος, φεύγοντας νικητές κόντρα στη Μίλαν (2-1 για τους ομίλους). Βέβαια, συνολικά η παράδοση των ταξιδιών τους στην Ιταλία δεν έχει θετικό πρόσημο, καθώς σε 15 αγώνες εκεί, μετρούν επτά ήττες (5-2-7).

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι μονομαχίες του Champions League όπως θα ήθελες να είναι…

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις