Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης: Value στο Παρίσι, κάρτα στο 2.40

Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ Μαδρίτης

Το Champions League επιστρέφει και η στήλη του Bet of the day επιλέγει να αναλύσει και να ποντάρει στο Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ Μαδρίτης.

Το Champions League επιστρέφει στα γήπεδα και στις οθόνες εκατομμυρίων τηλεθεατών. Ξεχωρίζει στην πρώτη βραδιά η αναμέτρηση Παρί Σεν ΖερμένΡεάλ Μαδρίτης, μοιραία το Bet of the day θα αναλύσει και θα ποντάρει στη Γαλλία.

  • Παρκ ντε Πρενς (48.712), Παρίσι
  • Το ζευγάρι μετράει 5 διαδοχικά over 2,5.
  • Πρώτο παιχνίδι της σειράς.
  • Δέκα φορές έχουν αναμετρηθεί, με οριακό προβάδισμα της ισπανικής ομάδας (3-3-4).
  • Μία νίκη σε έξι εντός έδρας παιχνίδια στη φάση των νοκ – άουτ μετρά η Παρί Σεν Ζερμέν (4 ήττες).

Παρί Σεν Ζερμέν

Ρεπορτάζ: Δεν έπεισε σε καμία περίπτωση στη φάση των ομίλων, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι. Στηρίζεται κυρίως στα κέφια του Εμπαπέ, ο οποίος τη… γλιτώνει στις περισσότερες περιπτώσεις εφέτος. Τελευταίο παράδειγμα το 1-0 της Παρασκευής απέναντι στη Ρεν με γκολ του Γάλλου.

Stat attack: Ανοιξε το σκορ στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της.

Winmasters – 100+ live τραπέζια για ρουλέτα και μπλάκτζακ.

Αγωνιστικά νέα: Αμφίβολος ο Νεϊμάρ, επέστρεψε ο Γκέιγ από το Copa Africa. Στην αποστολή και ο Ντανίλο, που έλειψε την Παρασκευή κόντρα στη Ρεν λόγω τιμωρίας. Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Ερέρα, πάλι εκτός ο Σέρχιο Ράμος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντοναρούμα – Χακίμι, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Μέντες – Ντανίνο, Βεράτι, Γκέιγ – Εμπαπέ, Μέσι, Ντι Μαρία.

Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεπορτάζ: Ολοκλήρωσε τον όμιλο με πέντε νίκες και μία ήττα (από τη Σέριφ με 2-1 στην Ισπανία), τερματίζοντας στην κορυφή του ομίλου. Οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα, ούσα στο +4 από τη δεύτερη Σεβίλλη. Προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία του Σαββάτου απέναντι στη Βιγιαρεάλ, δεν εκμεταλλεύτηκε την ανωτερότητά της στο δεύτερο ημίχρονο.

Stat attack: Το under 2,5 επαληθεύτηκε στις 5 από τις 6 τελευταίες αναμετρήσεις της.

Μια προσφορά* σε περιμένει στο ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

Αγωνιστικά νέα: Απουσιάζει εδώ και τρεις εβδομάδες ο Μπενζεμά, ο οποίος ταξίδεψε στο Παρίσι, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί – Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρόος – Ασένσιο, Γιόβιτς, Βινίσιους.

προγνωστικά

Εκτίμηση Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης: Αναμένεται σφιχτό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να θέλουν πρωτίστως να κλείσουν κάθε πιθανό διάδρομο. Εξάλλου, δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, ώστε να θελήσει να ανοιχτεί η Ρεάλ από νωρίς. Πιο έμπειρος ο Αντσελότι από τον Ποκετίνο και με πιο δεμένο σύνολο η Ρεάλ από την Παρί. Το Χ2 στο 1.84 από τη Novibet είναι κάτι παραπάνω από value.

Μονό
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ Μαδρίτης
Χ2
1.84
Μονό
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ Μαδρίτης
Κασεμίρο να δεχτεί κάρτα
2.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις