Με το μυαλό στο Κύπελλο ο Ολυμπιακός

Προγνωστικά

Προγνωστικά από το πρωτάθλημα Τουρκίας αλλά και την Basket League επιλέγει για σήμερα ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος .

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους αναγνώστες του Koubanezos.gr. Πριν δύο ημέρες, η στήλη μας πήγε αρκετά καλά, με την Φούλαμ μόνο να μην μας κάνει το χατίρι. Σήμερα σε ένα σχετικά φτωχό πρόγραμμα, υπάρχουν μερικές επιλογές με αξία που πρέπει να αναδειχθούν. Αφήνουμε λοιπόν τα πολλά λόγια και περνάμε στα αποψινά μας προγνωστικά.

Εκπληκτική προσφορά* από το ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

Προγνωστικά Τουρκίας: Ντεμίρσπορ – Μπεσίκτας

Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να παρουσιαστεί ανταγωνιστική φέτος η Μπεσίκτας. Η κάτοχος του περσινού τίτλου, παρουσιάζει μία κάκιστη εικόνα στο πρωτάθλημα, καθώς έχει πετάξει λευκή πετσέτα από νωρίς και δεν μπόρεσε ποτέ να ακολουθήσει το τρένο της πρωτοπόρου Τραμπζονσπόρ. Τα προβλήματα στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» σε όλη την σεζόν, είναι πολλά και άλυτα, με την ομάδα του Μίτσι Μπατσουαγί και των άλλων αστέρων, να περνάει μία από τις μεγαλύτερες κρίσεις της, τα τελευταία χρόνια. Μπορεί όπως προαναφέραμε να διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές (Μπατσουαγί, Χάντσινσον, Λάριν, Ενκουντού, Μοντέρο, Οζιακούπ) αλλά χημεία δεν υπάρχει για να δεθεί το σύνολο, ενώ παράλληλα διαθέτει μία ασταθέστατη άμυνα. Έτσι κινείται αρκετά μέτρια και ακόμα και η ευρωπαϊκή έξοδος μοιάζει… προς το παρόν μακρινός στόχος (είναι έβδομη με 37 πόντους, τρεις θέσεις μακριά από την τετράδα). Δεν πείθει, έχει χάσει την αίγλη της και μπορεί να την χτυπήσει οποιαδήποτε ομάδα.

Στον αντίποδα η Ντεμίρσπορ είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής σεζόν. Η παρέα του «τρελού» Μάριο Μπαλοτέλι μπορεί να διανύει την πρώτη της σεζόν στην μεγάλη κατηγορία αλλά έχει καταφέρει με τις εμφανίσεις της, να εντυπωσιάσει τους πάντες. Μιλάμε για ένα σύνολο που δεν φοβάται να επιτεθεί, να ανοίξει αντίπαλες άμυνες και να παίξει πιο ελεύθερο ποδόσφαιρο (τρίτη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 38 γκολ). Ταυτόχρονα έχει μετατρέψει την έδρα της σε πραγματικό «φρούριο», καθώς έχει να γνωρίσει εντός – έδρας ήττα από τα μέσα Οκτώβρη, με τον κόσμο της να της δίνει τρομερό boost. Είναι στην τρίτη θέση και ελπίζει να δείξει την απαραίτητη σταθερότητα για να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος της σεζόν.

Από την μία οι γηπεδούχοι παίζουν επιθετικά και στην έδρα τους δείχνουν τρομερά πράγματα, από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θέλουν πάση θυσία την νίκη για να προλάβουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η λογική λέει πως θα παρακολουθήσουμε έναν αγώνα με ωραίο ρυθμό και αρκετά γκολ. Επιλέγουμε το goal/goal σε απόδοση 1.67 από την Novibet.

Ολυμπιακός – Λαύριο

Με τον τρομερό Κώστα Σλούκα, οι «ερυθρόλευκοι» σκόρπισαν την Εφές και πήραν μία τεράστια νίκη για την Euroleague την προηγούμενη Πέμπτη, η οποία τους κράτησε σε τροχιά τετράδας. Τώρα το μυαλό πηγαίνει αμέσως στο Final 4 του Κυπέλλου, που διεξάγεται στην Κρήτη το προσεχές Σαββατοκύριακο και θα κρίνει τον πρώτο ελληνικό τίτλο της σεζόν. Ο συγκεκριμένος θεσμός αποτελεί μεγάλο στόχο για τον Ολυμπιακό, που θέλει να τον κατακτήσει για να στείλει ένα μήνυμα σε όλους τους ανταγωνιστές του, πως «επέστρεψε πιο δυνατός από ποτέ». Βέβαια μέχρι τότε μεσολαβεί μία… Δευτεριάτικη αγγαρεία κόντρα στο Λάυριο, για το πρωτάθλημα.

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

Στην Basket League οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα περισσότερο προπονούνται για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, παίζοντας ελεύθερο μπάσκετ και προσφέροντας περισσότερο θέαμα παρά κάτι άλλο. Δίνουν έμφαση στο επιθετικό κομμάτι, δοκιμάζουν συστήματα και βλέπουμε συνήθως μεγάλα σκορ στους αγώνες τους. Μετά βέβαια και από την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κάθε ματς μετράει, οπότε δεν θα πρέπει να υποτιμήσουν κανέναν.

Το Λαύριο από την άλλη, φέτος είχε την πρώτη του ευρωπαϊκή εμπειρία (που δεν τα πήγε και άσχημα) και προσπαθεί να πιάσει τις περσινές του επιδόσεις, που όμως κάτι τέτοιο… μοιάζει ανέφικτο προς το παρόν. Το συγκρότημα του Χρήστου Σερέλη, φαίνεται πως δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί και στις εγχώριες και στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, με την ίδια συνέπεια, έχοντας αυτή την στιγμή το τρίτο χειρότερο ρεκόρ στην λίγκα. Το τρένο των play offs μοιάζει να απομακρύνεται και η κατάσταση μοιάζει αρκετά περίεργη αυτή την στιγμή. Ξεκάθαρος στόχος πλέον είναι η βελτίωση των αποτελεσμάτων, μπας και γίνει η ανατροπή και καταφέρει να μπει στην οκτάδα. Φυσικά στο ΣΕΦ κατεβαίνει χωρίς ιδιαίτερες προσδοκίες, με μόνη ίσως να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο σοβαρό γίνεται.

Ο αγώνας έχει φαβορί που αρέσκεται να ξεφεύγει στο σκορ και έναν αντίπαλο που θα παίξει χωρίς άγχος, με σκοπό να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί. Μπορούμε να δούμε πολλά καλάθια και αρκετό θέαμα, σε έναν αγώνα που υπόσχεται να είναι ανοιχτός. Θα επιλέξουμε το οver 158,5 πόντων στο 1.62 από το Pamestoixima.

Μονό
19:00
Ντεμίρσπορ - Μπεσίκτας
Goal/goal
1.67
BET: 15 units
Μονό
20:00
Ολυμπιακός - Λαύριο
Over 158,5
1.62
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις