Στήριξη στη «Γηραιά Κυρία»

προγνωστικά Ιταλίας

Με το γειτονικό ντέρμπι, Αταλάντα - Γιουβέντους, ασχολείται στα προγνωστικά Ιταλίας ο Luca Toni.

Ιδιαίτερα πλούσιο το Κυριακάτικο στοιχηματικό μενού, αλλά το ματς που κέντρισε το ενδιαφέρον μου και θεωρώ ότι εμπεριέχει στοιχηματική αξία, δεν είναι άλλο από το τεράστιο γειτονικό ντέρμπι της Αταλάντα με τη Γιουβέντους. Προγνωστικά Ιταλίας λοιπόν για σήμερα…

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

Προγνωστικά Ιταλίας: Αταλάντα – Γιουβέντους

Κακό φεγγάρι για το σύνολο του Τζιανπιέρο Γκασπερίνι που αγνοεί τη χαρά της νίκης επί τέσσερα συναπτά παιχνίδια. Την εμφατική νίκη με 6-2 επί της ελλιπέστατης Ουντινέζε ακολούθησαν δύο «λευκές» ισοπαλίες απέναντι σε Ίντερ και Λάτσιο, έπειτα ήρθε η ήττα σοκ στο Μπέργκαμο από την αδύναμη Κάλιαρι και «το κερασάκι στην τούρτα» ήταν ο μεσοβδόμαδος  αποκλεισμός  στο Κόπα Ιτάλια από τη Φιορεντίνα (3-2). Το κάκιστο διάστημα που διέρχονται οι «μπεργαμάσκι» έχει ως ένα βαθμό αιτία τις πολλές απουσίες βασικών στελεχών αλλά η ουσία είναι ότι έχει στοιχίσει. Υποχώρησε αρκετά στο βαθμολογικό πίνακα, οι πιθανότητες κατάκτησης του Καμπιονάτο εξανεμίστηκαν και πλέον κοντεύει να χαθεί και η πρώτη τετράδα, καθώς μετά τα τελευταία αποτελέσματα η Γιουβέντους την προσπέρασε (45-43). Τιμωρημένος ο γκολκίπερ Μούσο, εκτός οι Ίλισιτς, Μίραντσουκ και το κανόνι Ζαπάτα, ενώ η πώληση του Γκόσενς στην πρωταθλήτρια Ίντερ σίγουρα συνιστά απώλεια. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά υπάρχει και η σκέψη του Ολυμπιακού ,τον οποίο υποδέχεται η Αταλάντα το βράδυ της Πέμπτης στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ.

Το καλό κλίμα έχει επανέλθει στη «Βέκια Σινιόρα» από την άλλη πλευρά μετά τις πρόσφατες επιτυχίες. Στα 11 τελευταία η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι μετρά σερί 8-3-0, ενώ ενισχύθηκε σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι με τις προσθήκες του Ζακάρια από τη Γκλάντμπαχ και του μπόμπερ Βλάοβιτς από τη Φιορεντίνα. Τα γκολ των δύο νεοαποκτηθέντων απέναντι στη Βερόνα την περασμένη Κυριακή έδωσαν μια πολύτιμη νίκη και έφεραν τους «μπιανκονέρι» στην 4η θέση που είναι και ο ρεαλιστικός στόχος για φέτος.

Ανάλογη ήταν και η μεσοβδόμαδη συνέχεια για την αναβαθμισμένη Γιούβε, αφού επικράτησε με 2-1 της Σασουόλο για το Κόπα Ιτάλια και εξασφάλισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά, δείχνοντας ότι η νοοτροπία νικητή που τη χαρακτηρίζει διαχρονικά έχει επανέλθει. Εξέτισε ο Λοκατέλι και επανέρχεται, εκτός οι Κιελίνι και Κιέζα, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Μπερναρντέσκι.

Εκ διαμέτρου αντίθετη η φόρμα και το μομέντουμ των δύο αντιπάλων. Ανησυχία και προβληματισμός για τους «μπεργκαμάσκι» που δεν αποδίδουν καλά εσχάτως και σε συνδυασμό με την αμυντική αφέλεια που τους διακρίνει δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη, ηρεμία και καλό κλίμα στην έτσι κι αλλιώς ποιοτικότερη Γιουβέντους, μοιραία οδηγούμαστε στο διπλό του 2.42 που εμπεριέχει στοιχηματική αξία.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μονό
21:45
Αταλάντα - Γιουβέντους
2
2.42
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις