Στήριξη στο άστρο του Γιαννίκη

Προγνωστικά: Στήριξη στο άστρο του Γιαννίκη #Roume

Στο ντέρμπι του Γεώργιος Καραϊσκάκης θα ψάξει στα σημερινά προγνωστικά την επιστροφή του στα ταμεία ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Έλα Κουβανέζοι, καταντάει γελοίο το άθλημα. Διπλό και over από ημίχρονο παίζουμε τη Σίτι, 0-4 κερδίζει, τα τρία γκολ στο δεύτερο. Ντροπή ρε Άγγλοι. Οι άλλοι στο Λονδίνο κοιμήθηκαν. Εμείς αυτά τα παρακολουθούμε ψύχραιμα όμως. Ο κουβάς συμβαίνει, είναι μέρος του στοιχήματος. Εμείς στα σημερινά προγνωστικά επικεντρωνόμαστε στο ντέρμπι της Super League για ξεφύγουμε από αυτόν.

Προγνωστικά: Γκολ και σκόρερ στο Φάληρο

Ένα ματσάκι για απόψε και αυτό γιατί οι επιλογές που βρίσκουμε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», είναι τουλάχιστον προκλητικές. Στο εν λόγω γήπεδο, λοιπόν, υποδέχεται σήμερα ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός την ανεμική ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς να έχουν εντυπωσιάσει σε κανένα σημείο της χρονιάς, είναι εύκολα πρώτοι και, όπως τα βλέπω εγώ, το πρωτάθλημα δεν το χάνουν ούτε με τάμα στη Παναγιά της Τήνου.

Τόσο εύκολα ρε Ρούμε; Ε ναι, αφού η ΑΕΚ του Γιαννίκη είναι μια από τις δύο ομάδες που – μέχρι πρότινος – ήθελαν να λένε πως τον κυνηγούν. Ο «Δικέφαλος» έχασε πάλι από τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο, έκανε άλλη μία εντός έδρας ήττα και ο νεαρός Έλληνας τεχνικός δείχνει πως μάλλον δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος μιας μεγάλης ομάδας. Ίσως να μην ταιριάζει και το στιλ του σε αυτό που θέλει να παίξει η ΑΕΚ, κάτι που δείχνει και τι λάθη γίνονται διοικητικά στην «Ένωση». Ίδερ γουέι, τα προγνωστικά δείχνουν έντονα φαβορί και αυτό είναι φυσιολογικό.

Εκτίμηση: Και πως να μην στηρίζουν Ολυμπιακό τα προγνωστικά; Όλα είναι υπέρ τους. Φόρμα, ποιότητα, συνοχή, ακόμα και οι προηγούμενες αναμετρήσεις. Όποτε πατάει Πειραιά η ΑΕΚ, με εξαίρεση το τρομερό σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ τη περίοδο Γενάρης 2017 – Μάιος 2018, οι «κιτρινόμαυροι» δέχονται τουλάχιστον δύο γκολ, σκοράροντας μόνο μία φορά!

Με αυτό στο νου, βρίσκω στο Pamestoixima το να κερδίσει ο Ολυμπιακός 1-0 ή 2-0 ή 3-0 σε απόδοση τριπλασιασμού, κάτι που βρίσκω λίγο… κλεψιά. Πατώντας εκεί, βρίσκω και τον Τικίνιο, ο οποίος θα ξεκινήσει αντί του Ελ Αραμπί, σε απόδοση 2.25 για να σκοράρει, πάλι στο Pamestoixima. Βλέπουμε σκορ, ποντάρουμε στον ικανότατο φορ των Πειραιωτών.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Σκόρερ
19:30
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Γκολ Τικίνιο
2.25
BET: 10 units
Μονό
19:30
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Σκορ πολλαπλών Επιλογών: 1-0, 2-0, 3-0
3.00
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις