Σημεία του 2.75, γκολ στο 3.85

κουπόνι

Ο Νίκος Φωτιάδης «σκάναρε» το κουπόνι του στοιχήματος σήμερα Σάββατο και επέλεξε να ποντάρει σε τέσσερις αγώνες. Δυάδες του 2.75 και 3.85.

Επιστρέφοντας λοιπόν από την Τετάρτη και το ταμείο διπλασιασμού, έχω διαλέξει από ένα γεμάτο κουπόνι, τέσσερις επιλογές και τις έχω χωρίσει σε δυο δυάδες.

Επιστροφή στις νίκες για την Αϊντχόφεν

Η Φίτεσε υποδέχεται την Αϊντχόφεν σε ένα ματς που αναμένεται να έχει καλό ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι έχουν χάσει έδαφος στο κυνήγι του τίτλου, με τον «Αίαντα» να ξεφεύγει. Έχοντας χάσει δυο συνεχόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα από Αλκμααρ και Αγιαξ, θέλει άμεση επιστροφή στις νίκες και η αρχή είναι πολύ πιθανό να γίνει σήμερα. Σε κακό φεγγάρι η Φίτεσε, με τρεις συνεχόμενες ήττες και παθητικό 13 γκολ.

Θα το παλέψει η γηπεδούχος, αλλά η ανωτερότητα της Αϊντχόφεν πιστεύω θα κάνει τη διαφορά. Παραδοσιακά βγαίνει το διπλό και το διαλέγουμε σε απόδοση 1.74.

Για την 4άδα η Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ θέλει να επιστρέψει στη 4αδα νικώντας την Σαουθάμπτον. Σε καλή φόρμα οι φιλοξενούμενοι με δύο τρομερά αποτελέσματα με Σίτι και Τότεναμ, αλλά η Γιουνάιτεντ θα βγάλει αντίδραση. Πρέπει να νικήσει, αν θέλει να βάλει βάσεις για τετράδα.

Έχει τη ποιότητα και δεν γίνεται να κάνει άλλη γκέλα στο «Ολντ Τράφορντ». Με απόδοση στο 1.58 διαλέγουμε τον άσο από το Pamestoixima.gr.

Αναμένονται πολλά γκολ στο Ελ Μαδριγαλ

Βιγιαρεαλ και Ρεαλ Μαδρίτης μας έχουν συνηθίσει σε αγώνες με πολλά γκολ και ανοιχτό παιχνίδι. Η Ρεάλ έχει επιστροφές επιθετικά και ας λείπει ο Μπενζεμά. Η Βιγιαρεαλ δεν έχει τον Μορένο, αλλά συνηθίζει να σκοράρει και παίζει ανοιχτά. Η παράδοση δύσκολα θα σπάσει και το over 2,5 σε απόδοση 1.82 είναι παραπάνω από τίμιο.

Γκολ από νωρίς στο Νοριτς

Δυσκολεύτηκε με τη Μπρεντφορντ η Σίτι και ψάχνει ξέσπασμα. Η Νοριτς στα τελευταία παιχνίδια δείχνει σημεία βελτίωσης και δεν έχει τίποτα να χάσει. Οι τελευταίοι αγώνες μεταξύ τους καταλήγουν σε συντριβή για τη Νοριτς. Ολα δείχνουν σε ματς με υψηλό σκορ. Διαλέγω το over 1.5 στο πρώτο μέρος σε απόδοση 2.12 από το Pamestoixima.gr. 

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Δυάδα απόδοσης 2.75
14:30
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σαουθάμπτον
1
1.58
21:00
Φίτεσε - Αϊντχόφεν
2
1.74
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 3.85
17:15
Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Over 2,5
1.82
19:30
Νόριτς - Μάντσεστερ Σίτι
Over 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.12
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις