«Εγγύηση» η επίθεση της Φούλαμ

προγνωστικά

Προγνωστικά: Σαββατιάτικο πέρασμα από Αγγλία και Γερμανία έχει ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος, ενώ ποντάρει και σε ελληνικό μπάσκετ.

Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο στους απανταχού Κουβανέζους και Κουβανέζες που διαβάζουν. Την Τρίτη η στήλη μας πήγε αρκετά καλά, αφού το βασικό μας ποντάρισμα βγήκε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Σήμερα αρπάζουμε χαρτί και μολύβι ξανά ποντάροντας σε τρία μονά αποδεκτά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Προχωράμε με προγνωστικά και ανάλυση.

Προγνωστικά Αγγλίας με Χαλ – Φούλαμ

Η πρωτοπόρος της Championship,  Φούλαμ, ταξιδεύει στην έδρα της Χαλ, σε μία ακόμη εξόρμηση των Λονδρέζων. Η ομάδα του Μάρκος Σίλβα, πετάει πραγματικά και έχει θέσει ισχυρές βάσεις για επάνοδο στην Premier League, παίζοντας σαρωτικό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα οι αριθμοί της είναι τέτοιοι που… στην θέαση τους τρομάζουν. Συγκεκριμένα έχει με μεγάλη διαφορά την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (77 τέρματα) και την δεύτερη καλύτερη άμυνα (26 τέρματα). Σε γενικές γραμμές δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης, με την εικόνα της να βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι και ίσως πρέπει να αυτοκτονήσει για να μην πάρει ένα από τα δύο εισιτήρια απευθείας ανόδου.

Στον αντίποδα, η Χαλ, είναι σε μία χλιαρή κατάσταση φέτος. Αδιάφορη γενικά, παίζει «όποτε το θυμηθεί» και μπορεί να έχει καθαρίσει την υπόθεση παραμονή, όμως δεν έχει το υλικό για κάτι παραπάνω. Οι «Τίγρεις» πλέον έχουν βάλει στόχο ένα καλό τελείωμα της σεζόν χωρίς απρόοπτα και να κάνουν έναν δυνατό καλοκαιρινό σχεδιασμό, που θα τις επαναφέρει στην συζήτηση για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Διαθέτουν ένα μέτριο σύνολο με 1-2 ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αρέσκονται στο να κλείνονται πίσω, αλλά δεν διαθέτουν τον απαραίτητο κυνισμό μπροστά για να παίρνουν τα αποτελέσματα. Μέτρια πράγματα, δεν εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα.

Η επιλογή μας θα στηριχθεί στην επιθετική δύναμη των φιλοξενουμένων. Τα στατιστικά τους και η εικόνα τους στο χορτάρι μας κάνουν να πάμε μαζί τους, αφού θεωρούμε πως ούτε η άμυνα της Χαλ θα την γλυτώσει. Over 1.5 γκολ Φούλαμ στο 1.87 από την Novibet.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Προγνωστικά Γερμανίας με Ρέγκενσμπουργκ – Πάουλι

Μεγάλος αγώνας στην δεύτερη κατηγορία Γερμανίας. Η Πάουλι ταξιδεύει στην έδρα της Ρέγκενσμπουργκ, σε έναν αρκετά δύσκολο αγώνα για εκείνη. Η ομάδα του Αμβούργου, για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια είναι σε τροχιά επιστροφής στην Bundesliga, ούσα δεύτερη με 38 βαθμούς –  έναν μόλις πόντο μακριά από την πρωτοπόρο Ντάρμσταντ.

Πρόκειται για ένα σύνολο όχι και τόσο γνωστών ποδοσφαιριστών, που παίζουν επιθετικά και χτυπούν αλύπητα τον αντίπαλο στις αδυναμίες του, αφήνοντας παράλληλα χώρους πίσω. Χαρακτηριστικό είναι πως στους τελευταίους πέντε αγώνες της εκτός έδρας, έχει βρει δίχτυα οχτώ φορές, ενώ στους τέσσερις από αυτούς βγήκε με άνεση το over. Όπως λοιπόν καταλάβατε έχει μία αρκετά καλή επιθετική γραμμή αλλά και μία ασταθέστατη άμυνα. Αυτό είναι το μεγάλο της αρνητικό που μπορεί να της στερήσει το βήμα παραπάνω.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι δεν τα πηγαίνουν καλά γενικά στην λίγκα, όντας σε μία θέση που δεν μπορούν να κινδυνεύσουν άμεσα, όμως ούτε να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο (9η θέση – έξι ομάδες την χωρίζουν από την τρίτη Βέρντερ). Πιέζουν και βρίσκουν λύσεις εντός έδρας, παρουσιάζοντας ένα καλύτερο πρόσωπο με τον κόσμο στο πλευρό τους.  Θέλουν να χτυπήσουν τον αγώνα και να συγκεντρώσουν βαθμούς, μπας και προλάβουν το τρένο της τρίτης θέσης, κάτι που προς το παρόν μοιάζει δύσκολο. Θα ψάξουν το γκολ και πιθανώς να μπουν με ορέξεις για ανοικτό ματς.

Μιλάμε για τις δύο ομάδες με τα περισσότερα over 2.5 γκολ στην κατηγορία (16/21 αγώνες τους). Δεν φοβούνται να παίξουν μπάλα και συχνά τα ματς τους καταλήγουν ροντέο. Ίδια μοίρα μπορεί να έχει και η σημερινή τους μονομαχία, επιλέγουμε το over 2.5 στο 1.65 του PameStoixima.gr

Λάρισα – ΑΕΚ

Κλείνουμε με μπασκετάκι. Η Λάρισα έδειξε εξαιρετικά δείγματα στον προηγούμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Η θεσσαλική ομάδα έβαλε πραγματικά δύσκολα στους «Πράσινους», ούσα εξαιρετική επιθετικά σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Το συγκρότημα του Φώτη Τακιανού θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να πάρει μία αρκετά σημαντική νίκη, που θα της θέσει βάσεις παραμονής στην κατηγορία. Διαθέτει αρκετά καλά όπλα (όπως οι Μούντι – Χάντσον – Κρούμπαλι) και στην έδρα της φαίνεται να είναι ανταγωνιστική.

Αντίπαλος της η ΑΕΚ. Η Ένωση πάλεψε στα ίσια τον Ολυμπιακό, αλλά η κλασική της αμυντική της αφέλεια της κόστισε. Έκανε μία κάκιστη τελευταία περίοδο και ουσιαστικά έχασε μέσα από τα χέρια της μία νίκη που θα της ανέβαζε αρκετά την ψυχολογία. Το ταξίδι στην Λάρισα δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολο,  ειδικά όταν η «Βασίλισσα» έχει στο μυαλό της και το επερχόμενο Final-4 κυπέλλου. Θα προσπαθήσει να χτυπήσει στα λάθη του αντιπάλου και να περιορίσει όσο μπορεί την ανισορροπία της στην άμυνα.

Η επιλογή μας από αυτόν τον αγώνα έχει να κάνει με τους πόντους που θα σκοράρουν οι γηπεδούχοι. Βλέποντας την καλή τους ψυχολογία, αλλά και το ότι η ΑΕΚ έχει να δεχθεί λιγότερους από 77 πόντους από τον Οκτώβριο, θα κινηθούμε κάπου εκεί, τσιμπώντας λίγο το όριο που προαναφέραμε  και παίρνοντας το over 77,5 γηπεδούχων στο 1.72 του Pamestoixima.gr

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μονό
17:00
Χαλ - Φούλαμ
Φούλαμ over 1,5
1.87
BET: 15 units
Μονό
20:00
Λάρισα - ΑΕΚ
Λάρισα over 77,5 πόντοι
1.72
BET: 15 units
Μονό
21:30
Ρέγκενσμπουργκ - Πάουλι
Over 2,5
1.65
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις