Με ειδικά ως 13.50 στο Κύπελλο Ελλάδας!

Με ειδικά ως 13.50 στο Κύπελλο Ελλάδας!

Προγνωστικά στοιχήματος: To Κύπελλο Ελλάδος μαγνητίζει τα βλέμματα με τον SuperMario να δίνει special bets που οδηγούν στο ταμείο.

Καλησπέρα κύριοι και κυρίες. Θαυμάσια συνέχισε η στήλη μας τη Δευτέρα με τα 30 φάουλ στο Σαλερνιτάνα – Σπέτσια να μας πληρώνουν τα προγνωστικά στοιχήματος. Σήμερα, θα επικεντρωθούμε σε ειδικά στοιχήματα καθώς τα φάουλ δεν τα έχουν ανοίξει ακόμα. Όποτε και αν ανοίξουν θα τα συζητήσουμε από τα κανάλια επικοινωνίας μας.

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Προγνωστικά στοιχήματος: Θα πιέσει από την αρχή!

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό και νομίζω ότι το παιχνίδι κρύβει πολλές εκπλήξεις. Εμείς θα πάμε λίγο πολύ με ένα αρκετά ασφαλές σημείο στα προγνωστικά στοιχήματος καθώς πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα πιέσει από την αρχή. Και αυτό γιατί το συνολικό σκορ είναι 2-1 υπέρ της ομάδας του Αγρινίου και σίγουρα θα χρειαστεί ένα γκολ. Πάμε στο over 6,5 κόρνερ του γηπεδούχου στο 2.47, καθώς και στο over 1,5 κόρνερ συνολικά από το 00:00–09:59 στο 4.05!

Προγνωστικά στοιχήματος: Μεγάλη μάχη στο ΟΑΚΑ!

Εδώ στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ θα κουκιά είναι μετρημένα. Το 0–0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει τις ομάδες να ανοιχτούν καθώς δεν έχουν περιθώριο να δεχτούν γκολ οι γηπεδούχοι. Θεωρώ πως θα είναι ένα κακό παιχνίδι με πολλά μαρκαρίσματα, αργό ρυθμό και ίσως προκύψει ακόμα ένα 0–0. Κακά τα ψέματα, ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια έχει πάρει τον αέρα (και ειδικά στο κύπελλο) της Ένωσης οπότε κάθε πρόβλεψη σε σκορ είναι παρακινδυνευμένη. Φέτος η «Ένωση» πετάει φωτιές από τη μέση και μπροστά οπότε θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τους 2 μονομάχους. Θεωρώ όπως είπα και πάνω ότι θα πάμε σε ένα αργό ρυθμό με πολλές διακοπές από την αρχή, έτσι θα επιλέξω το ακριβές σκορ στο πρώτο ημίχρονο να είναι 0–0, κάτι που πληρώνει 2.37. Δεν αποκλείω και το τελικό σκορ να είναι αυτό αλλά με φοβίζει το 1–1.

Τέλος, πηγαίνω σε ένα ειδικό στοίχημα με δυάδα καρτών σε παίκτες. Το να δεχτεί κάρτα ο Τσιγγάρας και ο Αραούχο πληρώνει 13.00 και θα το τιμήσω. Ο Τσιγγάρας παίζει στο χώρο του κέντρου με αποτέλεσμα να παραχωρεί πολλά φάουλ και κάποιες φορές δυνατά, θεωρώ ότι δε θα τη γλιτώσει. Ο Αραούχο από την άλλη θα πιέσει και πολλές φορές πέφτει άτσαλα, ενώ ταυτόχρονα είναι και από τους «γκρινιάρηδες» παίκτες της ΑΕΚ. Funbet αλλά ποτέ δε ξέρεις.

Καλή τύχη.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
18:00
Ολυμπιακός - Παναιτωλικός
Over 6,5 κόρνερ Ολυμπιακός
2.47
BET: 12 units
Mονό
18:00
Ολυμπιακός - Παναιτωλικός
Kόρνερ 00:00 - 09:59: Over 1.5
4.05
BET: 3 units
Mονό
20:00
AEK - ΠΑΟΚ
Aκριβές σκορ α' ημιχρόνου: 0-0
2.37
BET: 12 units
Μονό
20:00
AEK - ΠΑΟΚ
Να δεχτούν κάρτα: Tσιγγάρας & Αραούχο
13.50
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις