Αναζητούν απεγνωσμένα αντίδραση

Στοίχημα

Στοίχημα: Στην αναμέτρηση Νιούκαστλ - Έβερτον ποντάρει στη στήλη της Τρίτης ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος με αποδόσεις έως 3.30.

Καλημέρες φίλες και φίλοι του koubanezos.gr. Ταξίδι στην Αγγλία σήμερα και στοίχημα στην αναμέτρηση ΝιούκαστλΕβερτον.

Σε κλίμα… ανανέωσης άπαντες στην Έβερτον. Μετά το τελείως αποτυχημένο πέρασμα του Ράφα Μπενίτεθ, ο ερχομός του Φρανκ Λάμπαρντ φαίνεται να δίνει μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους τους οπαδούς των «ζαχαρωτών». Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, είναι σε αρκετά δύσκολη θέση και μία αλλαγή ήταν αναγκαία, με την διοίκηση να βλέπει στο πρόσωπο του θρύλου της Τσέλσι ένα λαμπρότερο μέλλον. Το ντεμπούτο του «Φράνκι» στον πάγκο της ομάδας, ήταν επιτυχημένο, με την Έβερτον να διασύρει με 4-1 την Μπρέντφορντ και να κλείνει θέση στην επόμενη φάση του FA Cup. Φυσικά όμως… τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για εκείνον.

Θα πρέπει να βρει άμεσα λύσεις στα πολλά προβλήματα που έχει παρουσιάσει το σύνολο του στο πρωτάθλημα και να αρχίσει να παίρνει βαθμούς. Άλλες απώλειες απαγορεύεται να γίνουν, καθώς… είναι μία ανάσα μακριά από τις θέσεις του υποβιβασμού οπότε κάθε παιχνίδι… μετράει διπλά.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Επόμενος αντίπαλος για τα «ζαχαρωτά» είναι η Νιούκαστλ. Το συγκρότημα του Έντι Χάου, παρά τις όποιες διοικητικές αλλαγές, φέτος απογοητεύει, όντας στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Μιλάμε για μία ομάδα που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στο παιχνίδι της και αποτελέσματα δεν μπορεί να πάρει με τίποτα. Μπορεί να διαθέτει μερικές ποιοτικές μονάδες σε κάποιες θέσεις, αλλά η χρονιά πάει αρκετά άσχημα.

Βέβαια όταν έχεις τέτοια διοίκηση, μπορείς να αλλάξεις μερικά πράγματα, ακόμα και τον Γενάρη. Οι προσθήκες των Τρίπιερ και Γουντ δίνουν μεγάλο μπουστ σε άμυνα και επίθεση, ενώ παράλληλα δημιουργούν βάθος στο ρόστερ. Το πρώτο μεγάλο διπλό ήρθε δύο εβδομάδες πριν κόντρα στην Λιντς και τώρα στο καυτό «Σεντ Τζέιμς Παρκ» αναζητά μεγάλη αντίδραση και ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Στην έδρα της φέτος έχει δείξει καλά στοιχεία και ο κόσμος της δίνει ώθηση για να χτυπάει κάθε αντίπαλο.

Το ποντάρισμα μας είναι συγκεκριμένο. Μιλάμε για δύο ομάδες που θέλουν όσο τίποτα άλλο το τρίποντο και πρόκειται να ματώσουν στο χορτάρι, για να το πάρουν. Θα μπουν με ενθουσιασμό και συγκέντρωση, ώστε να χτυπήσουν η μία την άμυνα της άλλης. Εξάλλου στα μετόπισθεν και οι δύο μπάζουν, ενώ ο Λάμπαρντ αρέσκεται στο να παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο, αφήνοντας χώρους πίσω. Επιλέγουμε λοιπόν, το goal/goal της Novibet στο τίμιο 1.72.

ΥΓ: Θα βάλουμε και «μερικά ψιλά» σε ένα fun bet. Επειδή ο ρυθμός αναμένεται να είναι καλός και διαθέτουν αμφότερες δυνατές ακραίες γραμμές, μπορούν να βγουν αρκετά κόρνερ. Το over 11,5 κόρνερ στο 3.30 της Novibet είναι υψηλό και μας δελεάζει να το χτυπήσουμε.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μονό
21:45
Νιούκαστλ - Έβερτον
Goal/goal
1.72
BET: 20 units
Μονό
21:45
Νιούκαστλ - Έβερτον
Over 11,5 κόρνερ
3.30
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις