Ιντερ – Ρόμα: Ροτέισον οι «νερατζούρι», η παράδοση «δείχνει» γκολ

Ιντερ - Ρόμα

Με το Ιντερ - Ρόμα ασχολείται το σημερινό Bet of the Day. Με υπέρ της την παράδοση οι γηπεδούχοι, πολλά γκολ στις συναντήσεις του ζευγαριού.

Ξεχωρίζει στο κουπόνι της Τρίτης η αναμέτρηση ΙντερΡόμα για το Κύπελλο Ιταλίας, οπότε και η στήλη του Bet of the day θα ασχοληθεί με αυτή την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

  • Τζουζέπε Μεάτσα (80.018), Μιλάνο
  • Α’ παιχνίδι πρωταθλήματος: Ρόμα – Ιντερ: 0-3
  • Μονός αγώνας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, εφόσον χρειαστεί, πέναλτι.
  • Η Ιντερ μετράει εννέα σερί παιχνίδια δίχως ήττα (3-6-0). Τελευταία νίκη της Ρόμα επί της Ιντερ το 2017 (Ιντερ – Ρόμα 1-3)
  • Το ζευγάρι μετράει οχτώ goal/goal στις δέκα τελευταίες συναντήσεις του.

Ιντερ

Ρεπορτάζ: Ηττα – σοκ υπέστη το Σάββατο από τη Μίλαν (2-1) στο ντέρμπι της πόλης. Είδε την αντίπαλό της να την πλησιάζει στη βαθμολογία. Το μυαλό της βρίσκεται πρωτίστως στο πρωτάθλημα και στο ντέρμπι που ακολουθεί απέναντι στη Νάπολι.

Απουσίες: Τραυματίας ο αριστερός μπακ Γκόζενς, όπως και ο επιθετικός Κορέα. Αμφίβολος ο φορ Καϊσέδο, «παίζεται» η συμμετοχή του κίπερ Ράντου, αν και φαβορί είναι ο Χαντάνοβιτς για να ξεκινήσει. Ροτέισον θα επιχειρήσει ο Ιντζάγκι.

Πιθανή εντεκάδα (3-5-2): Χαντάνοβιτς – Ντ’ Αμπρόζιο, Μπαστόνι, Σκρίνιαρ – Νταρμιάν, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Ντιμάρκο – Σάντσεζ, Ντζέκο.

Stat attack: Το goal/goal επαληθεύτηκε στις πέντε από τις έξι πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Ρόμα

Ρεπορτάζ:  Εμεινε στο 0-0 με την Τζένοα στο «Ολίμπικο» χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει στην τετράδα. Εξαλλος ο «Special One» με τη διαιτησία. Δεν την αφήνει αδιάφορη ο θεσμός του Κυπέλλου. Εξάλλου, το κύπελλο είναι ο τελευταίος χρονικά τίτλος της το 2008.

Απουσίες: Πάγια εκτός ο μπακ Σπινατσόλα. Δύσκολα να ξεκινήσει βασικός ο μεσοεπιθετικός (και αρχηγός) Πελεγκρίνι. Θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα της.

Πιθανή εντεκάδα (3-5-2): Ρούι Πατρίσιο – Ιμπάνιεθ, Σμόλινγκ, Μαντσίνι – Κάρσντορπ, Ολιβέιρα, Βερετού, Βίνια , Μκιταριάν – Εϊμπραχαμ, Ζανιόλο.

Stat attack: Μετράει έξι goal/goal στις οχτώ τελευταίες αναμετρήσεις της.

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

προγνωστικά

Εχει το «know – how» η Ιντερ απέναντι στη Ρόμα, αυτό φαίνεται από τη μεταξύ τους παράδοση. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι έχουν κατά νου το ντέρμπι με τη Νάπολι. Κάτι παραπάνω από το 100% θα δώσει η Ρόμα, η οποία ψάχνει τη διάκριση στο θεσμό. Μεγάλες πιθανότητες συγκεντρώνει το goal/goal με over 2,5.

  • Με βάση το κίνητρο των δύο συλλόγων και τον τρόπο που θα προσεγγίσουν την αναμέτρηση, μοιάζει πιθανό να προκριθεί η ομάδα του Μουρίνιο. Το Χ2 προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε απόδοση 2.30.

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Μονό
22:00
Ιντερ - Ρόμα
Goal/goal & over 2,5
2.10
Μονό
22:00
Ιντερ - Ρόμα
X2
2.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις