Μπιλμπάο – Εσπανιόλ: Εντελώς διαφορετικό το μομέντουμ

Προγνωστικά

Με το παιχνίδι Μπιλμπάο - Εσπανιόλ ασχολείται το σημερινό Bet of the Day. Υπάρχει διαφορά στο μομέντουμ και φαίνεται.

Μπιλμπάο – Εσπανιόλ, λοιπόν στη χώρα των Βάσκων. Να χτίσει στο μομέντουμ θέλει η Μπιλμπάο, αντίδραση ψάχνει η Εσπανιόλ. Το Bet of the Day έχει τις λεπτομέρειες.

  • «Σαν Μαμές», Μπιλμπάο (53.000).
  • Στο πρώτο γύρο, Εσπανιόλ – Μπιλμπάο 1-1.
  • Η Εσπανιόλ δεν έχει νίκη στα 19 από τα 20 τελευταία εκτός έδρας στη LaLiga.
  • Αήττητη η Μπιλμπάο απέναντι στην Εσπανιόλ στα τελευταία τέσσερα, αλλά τα τρία από αυτά έληξαν ισόπαλα.

Μπιλμπάο

Ρεπορτάζ: Μετά την πρόκριση απέναντι στη Μπαρτσελόνα, ήρθε και η υπέρβαση με την πρόκριση απέναντι στη Ρεάλ, που την φέρνει στα ημιτελικά του Copa del Rey. Ενδιάμεσα έσπασε και το αήττητο σερί της Βαγιεκάνο εντός έδρας. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στο -5 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ιδανική ευκαιρία για να πλησιάσει, χτίζοντας στο μομέντουμ που έχει δημιουργήσει.

Απουσίες: Χτύπησε και θα μείνει εκτός ο Νίκο Ουίλιαμς. Στα πιτς παραμένει ο Ουνάι Βενθεδόρ.

Πιθανή εντεκάδα (4-4-2): Σιμόν – Λέκουε, Βιβιάν, Νούνιεθ, Μπαλενθιάγκα – Μπερενγκέρ, Θάραγκα, Βέσκα, Σεράνο – Σανθέτ, Ινάκι Ουίλιαμς.

Stat attack: Σε οκτώ από τα τελευταία εννιά με αντίπαλο την Εσπανιόλ, σημειώθηκε under 2,5.

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

Εσπανιόλ

Ρεπορτάζ: Χωρίς παιχνίδι στα πόδια της από τις 21/1 η Εσπανιόλ και την συντριβή από την Μπέτις με 4-1. Δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση, με την αγωνιστική απραξία να λειτουργεί ίσως ευεργετικά για το σύνολο του Βιθέντε Μορένο. Διατηρεί με άνεση απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις.

Απουσίες: Ο ηγέτης και πρώτος σκόρες Ραούλ Ντε Τομάς, είναι τιμωρημένος και θα απουσιάσει. Εκτός έμειναν και οι Καλέρο, Μπάρε.

Πιθανή εντεκάδα (4-3-3): Λόπεθ – Χιλ, Γκόμεθ, Καμπρέρα, Πεδρόσα – Νταρντέρ, Μορλάνες, Μελέντο – Εμπάρμπα, Μορόν, Πουάδο.

Stat attack: Over 2,5 πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια της, με την ίδια να δέχεται τουλάχιστον δύο γκολ σε πέντε από αυτά.

Μπιλμπάο - Εσπανιόλ: Εντελώς διαφορετικό το μομέντουμ

Η Μπιλμπάο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με τρομερή ψυχολογία. Εντός έδρας οφείλει να βελτιωθεί και η Εσπανιόλ ίσως αποτελεί το θήραμα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν σε τραγική φάση και ίσως η αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις λειτουργήσει θετικά. Ποιότητα υπάρχει, αλλά η απουσία του Ντε Τομάς είναι παραπάνω από καθοριστική. Προφανώς ο άσος χαμηλά αλλά σε combo με over 1,5 γκολ στο 1.99 στη Betshop, χρυσώνει λίγο το χάπι.

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Combo
22:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Εσπανιόλ
1 & οver 1,5
1.99
Fun bet
22:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Εσπανιόλ
Multiscore: 2-1, 3-1, 4-1
5.35
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις