Ντέρμπι με γκολ σε Ισπανία και Γερμανία

Προγνωστικά: Ντέρμπι με γκολ σε Ισπανία και Γερμανία #Roume

Βρήκε ευκαιρίες στα ντέρμπι της Γερμανίας και της Ισπανίας για τα προγνωστικά στο koubanezos.gr o Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Κουβανέζοι μου καλημέρα! Όμορφη μέρα η χθεσινή. Την ώρα που γράφω τη στήλη έχει περάσει ήδη με ωραίο διάβασμα η χθεσινή επιλογή στην Μπάγερν (μαζί με τη προτροπή για σκόρερ Σίλβα και Ενκουνκού). Πάμε να συνεχίσουμε δυνατά, με τα σημερινά προγνωστικά μας να είναι στα δύο ντέρμπι της Γερμανίας και της Ισπανίας.

Φανταστική προσφορά* από το ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

Λάθος απόδοση στο ματς των γκολ

Εκκίνηση στη Βεστφαλία, όπου η Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούν να φτάσουν τη Μπάγερν Μονάχου στη κορυφή και μια νίκη απέναντι στην τρίτη στη βαθμολογία Μπάγερ θα κόψει τη διαφορά στους έξι. Η Λεβερκούζεν, από την άλλη, θέλει να μείνει ψηλά στο κυνήγι να επιστρέψει στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η απουσία του Χάαλαντ με αποτρέπει από το να πάω στον άσο, όμως βλέπω να επιβεβαιώνονται τα προγνωστικά και να μπαίνουν γκολ με το τσουβάλι.

Εκτίμηση: Έχοντας αυτό στο μυαλό μου και βλέποντας τις χαμηλές αποδόσεις στα γκολ και τα over, θα κοιτάξω περισσότερο στους σκόρερ. Η Λεβερκούζεν ξεκινάει με τον δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος με 18 γκολ στην ενδεκάδα, τον Πάτρικ Σικ, τον οποίο θα στηρίξω για να βρει δίχτυα στο 2.50 στη Novibet.

Με φόντο τα αστέρια

Πάμε και στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», εκεί όπου η Ρεάλ του Μπέτις υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Κρίσιμη η 22η στροφή της LaLiga για τις δύο ομάδες, αφού αφενός οι γηπεδούχοι ονειρεύονται… αστεράκια, αφετέρου οι φιλοξενούμενοι κυνηγάνε το τρένο της Ευρώπης. Και οι δύο έχουν κάποιες απουσίες, όμως της Βιγιαρεάλ είναι πιο τρανταχτές, αφού οι Πένια και Κοκλέν είναι εκτός, ενώ ο Χεράρ Μορένο είναι αμφίβολος και αν ξεκινήσει, δεν θα είναι στο 100%. Τα προγνωστικά βλέπουν κοντά τις δύο ομάδες, αφού τα προηγούμενα ματς δείχνουν ένα πολύ απρόβλεπτο ζευγάρι.

Novibet – 0% Γκανιότα* Κάθε Μέρα

Εκτίμηση: Αυτοί δεν είναι καλοί οιωνοί για το «κίτρινο υποβρύχιο», μπαίνοντας σε ένα παιχνίδι το οποίο ιστορικά είναι πολύ απρόβλεπτο. Πάνω σε αυτό θα πατήσω εγώ και θα στηρίξω τους γηπεδούχους, ποντάροντας στον άσο της Μπέτις σε απόδοση 2.45 στη πλατφόρμα του Pamestoixima.

Σκόρερ
16:30
Μπορούσια Ντόρτμουντ - Μπάγερ Λεβερκούζεν
Γκολ Σικ
2.50
BET: 10 units
Μονό
19:30
Ρεάλ Μπέτις - Βιγιαρεάλ
1
2.45
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις