Στήριξη των φαβορί στους τελικούς

Προγνωστικά τένις

Τελικούς στα τουρνουά αυτής της εβδομάδας με στήριξη στα φαβορί για τα προγνωστικά τένις.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του koubanezos! Εξαιρετικά πήγε η προχθεσινή μας περιήγησηστα τουρνουά της ATP για τα προγνωστικά τένις καθώς πέρασε η μονή επιλογή με την καθαρή νίκη του ανερχόμενου Υμέρ αλλά και η δυάδα με την στήριξη των αουτσάιντερ Μπούμπλικ και Γκαλάν Ριβέρος. Σήμερα στα προγνωστικά τένις θα δούμε επιλογές από τους τελικούς της Κυριακής των τουρνουά που τελειώνουν αυτή την βδομάδα.

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα.

Στο Μονπελιέ έχουμε τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ νο3 στον κόσμο εναντίον του Μπούμπλικ που όπως είχαμε προβλέψει κάνει πολύ καλό τουρνουά φτάνοντας μέχρι τον τελικό. Ο Ζβέρεφ όμως δείχνει πραγματικά αγριεμένος αυτή την εβδομάδα θέλοντας να αποδείξει ότι η μέτρια ως κακή παρουσία του στην Αυστραλία (αποκλεισμός από τα ημιτελικά στο ATP CUP, αποκλεισμός έκπληξη νωρίς στο AO) ήταν μια κακή παρένθεση. Έχει αποκλείσει ήδη με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς να χάσει σετ τους Μακ Ντόναλντ, Μαναρινό και Μίκαελ Υμέρ με τους δύο τελευταίους μάλιστα να προέρχονται από πολύ καλά παιχνίδια. Ο Μπούμπλικ από την άλλη είναι ένας τενίστας που το καλό του σερβίς τον βοηθάει σε αυτά τα τουρνουά (κλειστά γήπεδα σκληρής επιφάνειας) αλλά δεν έχει καλό ρεκόρ σε τελικούς αυτού του επιπέδου έχοντας ρεκόρ 0-4 χωρίς μάλιστα να αντιμετωπίσει τοπ10 παίκτη όπως είναι ο Ζβέρεφ.

Εκτίμηση: Προβλέπουμε μια ακόμη άνετη επικράτηση για τον Ζβέρεφ και θα επιλέξουμε την νίκη του με under 24,5 games ώστε να έχουμε και κάλυψη εάν ένα από τα δύο σετ πάει στα 12 ή στα 13 games.

Στον άλλο τελικό της ημέρας στο Πιούν της Ινδίας έχουμε τον Φινλανδό Εμιλ Ρουουσουβουορι νο87 στον κόσμο απέναντι στον έμπειρο Πορτογάλο Ζοάο Σοόυζα που είναι στο νο137. Ο νεαρός ταλαντούχος Φινλανδός βρίσκεται στον πρώτο του τελικό σε αυτό το επίπεδο χωρίς να χάσει σετ και δείχνει έτοιμος να κατακτήσει τον πρώτο του ATP τίτλο μετά από 10 τίτλους στις χαμηλότερες διοργανώσεις των Challengers και Futures. Από την άλλη ο 32χρονος Σοόυζα έχει τίτλους ATP στο παλμαρέ του αλλά σίγουρα η πορεία της καριέρας του είναι καθοδική τα τελευταία χρόνια. Για να φτάσει στον τελικό χρειάστηκε να κάνει τρει φορές ανατροπή στα παιχνίδια του και σίγουρα ο χρόνος που έχει περάσει στα κορτ του Πιούν είναι αρκετά περισσότερος συγκριτικά με τον νεαρό αντίπαλο του.

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Εκτίμηση: Ο Ρουουσουβουορι είναι το μεγάλο φαβορί και έρχεται στον τελικό έχοντας παίξει συνολικά 3 ώρες λιγότερο τένις σε σχέση με τον Σοόυζα (6 έναντι 9 ωρών!). Δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση και θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα για τον πρώτο του τίτλο και θα το επιβεβαιώσει χωρίς να χάσει σετ.

Στηρίζουμε λοιπόν τα φαβορί σε μια δυάδα συνολικής αξίας 2.43 που βρίσκουμε στην πλατφόρμα της Stoiximan.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε!

Δυάδα απόδοσης 2.43
14:00
Σόουζα - Ρουουσουβουόρι
Νικητής & και οι δύο παίκτες να κερδίσουν σετ: Ρουουσουβουόρι & όχι
1.55
16:00
Ζβέρεφ - Μπούμπλικ
Νικητής αγώνα & συνολικά games: Ζβέρεφ & under 24,5
1.57
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις