Ισπανικά… combo

Προγνωστικά Ισπανίας

Προγνωστικά Ισπανίας: Επιστρέφει ο Blackbird ψάχνοντας την πληρωμή στην Ισπανία με combo αλλά και σημείο ως και 2.27.

Προγνωστικά Ισπανίας: Ο πιο πειστικός κερδίζει

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Δύο ματσάκια από την Ισπανία έβγαλε η σημερινή διαλογή. Ας δούμε λοιπόν τα προγνωστικά Ισπανίας.

Πρώτο ματς στα προγνωστικά Ισπανίας, μέρα μεσημέρι με μάχη για την παραμονή, ανάμεσα σε Έλτσε και Αλαβές. Από το παραλίγο μεγάλο διπλό στην έδρα της Ρεάλ προέρχονται οι γηπεδούχοι. Προηγήθηκαν με 0-2, όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν το αποτέλεσμα. Έτσι η Μαδριλένοι έφεραν το ματς στα ίσα, ενώ μέχρι το 82 ήταν πίσω στο σκορ με 0-2. Στους 23 βαθμούς πλέον, αισθητά βελτιωμένη θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται έξω από την επικίνδυνη ζώνη.

Ούτε την περασμένη αγωνιστική νίκησε η Αλαβές. Αυτή ήταν η 10η στη σειρά, ενώ στις τρεις τελευταίες δεν έχει σκοράρει. Στο ματς με την Μπαρτσελόνα ηττήθηκε με 0-1.  Αναμέτρηση χωρίς πολλές καλές στιγμές, με την Αλαβές λίγο πριν το γκολ των Καταλανών να έχει μια καλή στιγμή για να σκοράρει. Βρίσκεται στην προ τελευταία θέση και είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Τον πρώτο λόγο έχουν οι γηπεδούχοι που βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από τους φιλοξενούμενους. Combo διπλασιασμού που αξίζει θα πάρουμε εδώ. 1Χ συνδυαστικά με over 1,5 στην WinMasters.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Σε τροχιά πρωταθλήματος

Στο ματς που κλείνει την αγωνιστική ημέρα στην Ισπανία, η Οσασούνα υποδέχεται την Σεβίλλη. Στις λεπτομέρειες επικράτησε με 0-2 η Οσασούνα στην έδρα της Γρανάδα, σημειώνοντας την έβδομη νίκη της φέτος. Αύξησε την διαφορά της από την ζώνη του υποβιβασμού και φαίνεται πως δεν θα κινδυνέψει.

Έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την Ρεάλ η Σεβίλλη. Έμεινε και αυτή στο 2-2 με την Θέλτα, η οποία προηγήθηκε κιόλας στο πρώτο μέρος. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στην επανάληψη και στα τελευταία λεπτά έχασαν την ευκαιρία για την ολική ανατροπή. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει το Μαρσιάλ, το νέο απόκτημα της ομάδας με μορφή δανεισμού από την  Μάντσεστερ.

Θέλει να μείνει στο κόλπο του τίτλου η Σεβίλλη. Για την ώρα τα πάει αρκετά καλά και σήμερα είναι ευκαιρία να περάσει από την Παμπλόνα.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μονό
15:00
Έλτσε - Αλαβές
1Χ & over 1,5
2.02
BET: 10 units
Μονό
22:00
Οσασούνα - Σεβίλλη
Χ2 & over 1,5
2.05
BET: 20 units
Μονό
22:00
Οσασούνα - Σεβίλλη
2
2.27
BET: 11 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις