Με κάλυψη οι φιλοξενούμενοι

Με κάλυψη οι φιλοξενούμενοι

Προγνωστικά από τέσσερις αναμετρήσεις, τρεις εγχώριες και μια πορτογαλική, περιλαμβάνει η στήλη του Νίκου Κεμανετζή.

Καλημέρα σε όλους. Θέλω  να γράψω πολλά για το σκηνικό που έγινε εδώ δίπλα στη γειτονιά μας που είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί ένα νέο παλικάρι. Για τον φόνο λίγο δίπλα από το γήπεδο του Άρη λέω, αλλά από εδώ μέσα ό, τι και να γράψουμε δεν θα βοηθήσει. Πρέπει κάποια στιγμή οι υπεύθυνοι να βρουν τον κατάλληλο τρόπο να τελειώνουν το θέμα της οπαδικής βίας και ας ελπίσουμε πως θα το κάνουν. Πάμε να δούμε τις επιλογές και τα προγνωστικά μας για σήμερα με σπασμένη διάθεση.

Προγνωστικά Πιερικός – Ηρακλής

Η ομάδα της Κατερίνης έχει σοβαρά αμυντικά προβλήματα ειδικά στις τελευταίες αναμετρήσεις και η παραμονή στην κατηγορία είναι ο μόνος στόχος της. Εντός έδρας παίζει κλειστά ενώ στην τελευταία αγωνιστική γνώρισε την ήττα στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας με 2-0.

Από την άλλη ο «Γηραιός» έχασε και τον βαθμό της ισοπαλίας προχθές στην αναμέτρηση στο Καυτατζόγλειο με την Καβάλα, αφού στο 89′ ο Σαμπανίδης σκόραρε αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα όλο το κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο. Περιμένουμε μια καλή εμφάνιση ίδια με αυτή στην Ηγουμενίτσα γιατί… Ηρακλής είσαι.

Προγνωστικά ΑΕΛ – Καβάλα

Οι Θεσσαλοί  στην έδρα τους τα βρίσκουν σκούρα. Δυσκολεύονται να  βρουν δίχτυα και γενικά να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Με τον ΠΑΟΚ Β’ δεν μπόρεσε να σκοράρει αν και πίεσε αρκετά την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Φιλοξενεί σήμερα την ομάδα της Καβάλας η οποία με τις μεταγραφές που έκανε μέσα στον Ιανουάριο κάνει πορεία πρωταθλητισμού αν και ακόμα βρίσκετε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Έχει δύο νίκες και τρείς ισοπαλίες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και πιστεύουμε μπορεί να αντέξει και μέσα στη Λάρισα.

Προγνωστικά Άρης – ΑΕΚ

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε σπουδαία νίκη με 0-2 στο Αγρίνιο και κάπως επούλωσε την πληγή του αποκλεισμού από τον θεσμό του κυπέλλου. Έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία και από τις θέσεις που οδηγούν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και με μία νίκη θα ξαναμπεί στο «κόλπο». Σημαντική απουσία αυτή του Μπερτόλιο, ενώ αμφίβολος είναι και ο Γκάνεα.

Νέα ήττα για την ομάδα της ΑΕΚ εντός έδρας με 1-2 από την ομάδα του Βόλου. Υπάρχει απογοήτευση αλλά η ομάδα του «Δικεφάλου» εκτός έδρας παρουσιάζεται καλύτερη.

Προγνωστικά Μπελενένσες – Σπόρτινγκ Λ.

Οι γηπεδούχοι παλεύουν όλα τα παιχνίδια, δεν τα παρατάνε και φάνηκε και στην τελευταία αναμέτρηση με την ισοπαλία που απέσπασε στην έδρα της Μαρίτιμο. Θα έχει δύσκολη βραδιά απέναντι στην τροπαιούχο Σπόρτινγκ η οποία έρχεται με ψυχολογία μετά την νίκη εναντίον της Μπενφίκας για τον τελικό του Λιγκ Καπ με 2-1. Περιμένουμε να σκοράρουν οι γηπεδούχοι και κάπου εκεί θα παιχτεί μπαλίτσα με πολλά γκολ.


Για όλες τις προβλέψεις μας ελάτε στη SerresBet

Μονό
15:00
Πιερικός - Ηρακλής
Χ2 & over 1,5
1.87
BET: 33 units
Μονό
15:00
ΑΕΛ - Καβάλα
Χ2 στο 1ο ημίχ.
1.85
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.93
19:30
Άρης - ΑΕΚ
Χ2 & under 4,5
1.60
22:45
Μπελενένσες - Σπόρτινγκ Λ.
Χ2 & over 2,5
1.83
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις