Value σημεία από δύο κατηγορίες

προγνωστικά Αγγλίας

Ακόμη ένα πλήρες αγωνιστικά Σάββατο μπροστά μας και τα προγνωστικά Αγγλίας έχουν σταθερά τη τιμητική τους και σήμερα.

Χαβ ε νάις ντέι λαντς!! Δείχνει να γυρνάει το πράγμα, καιρός ήταν φυσικά, οπότε πάμε με καλή ψυχολογία σε αυτό το Σαββατιάτικο απόγευμα. Προγνωστικά Αγγλίας φυσικά στη συνέχεια, με αρκετά παιχνίδια να έχω ξεχωρίσει, αλλά γενικά τη συγκεκριμένη αγωνιστική να είναι αρκετά… ύπουλη.

Ευκαιρία για ανάκαμψη

Εκκίνηση από Champiosnhip και το παιχνίδι Μπάρνσλεϊ – Μπόρνμουθ. Συνέχισε την απογοητευτική της πορεία η Μπάρνσλεϊ, αφού ηττήθηκε εύκολα και από τη Νότιγχαμ. Δεν σηκώνουν κεφάλι με τίποτα οι γηπεδούχοι και φιλοξενούν μια πληγωμένη Μπόρνμουθ, που έρχεται από ήττα – έκπληξη από τη Χαλ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πρώτοι προ διμήνου και με διαφορά, αλλά ένα σερί με μόλις δύο νίκες σε δέκα παιχνίδια έπεσαν στη 3η θέση. Φυσικά δε τίθεται θέμα φαβορί, αφού ποιοτικά η Μπόρνμουθ είναι σαφώς ανώτερη. Τα αποτελέσματα λείπουν, αλλά η Μπόρμουθ συνεχίζει να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Εκτιμώ πως θα καθαρίσει εύκολα το συγκεκριμένο παιχνίδι. 

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα

Δε κοντράρεται το μομέντουμ 

Δύο κατηγορίες κάτω στη League two έχουμε το ματς Μάνσφιλντ – Λέιτον Όριεντ. Σε τρομερή κατάσταση η ομάδα του Νίγκελ Κλαφ, αποτελεί τη πιο φορμαρισμένη ομάδα στη λίγκα. Η Λέιτον είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας. Αμυντικά είναι από τις καλύτερες ομάδες, αλλά τα πολλά παιχνίδια που χάθηκαν μέσα στις γιορτές τους έριξαν αγωνιστικά. Δεν είναι σε καλό φεγγάρι, λογικά θα προσεγγίσουν το παιχνίδι, με αμυντικούς προσανατολισμούς. Η αρμάδα του Κλαφ δύσκολα να μη βρει σκορ, γενικά το μομέντουμ της δεν κοντράρεται και θα πάρει το ποντάρισμα μου.

Προγνωστικά Αγγλίας: Σημείο και ένα funbet

Μένουμε στην ίδια κατηγορία στο παιχνίδι Μπρίστολ Ρόβερς – Γουόλσολ. Οι Ρόβερς δείχνουν να συνέρχονται και έχουν μπει σε καλό φεγγάρι κυνηγώντας φυσικά τα playoffs, που είναι και ο στόχος. Η Γουόλσολ ακόμη μια χρονιά σκοπεύει να μείνει μακριά από μπελάδες. Συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες, αλλά έχει ακόμα απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν τη νίκη για να ξεκκολήσουν, αλλά βάσει μομέντουμ οι γηπεδούχοι έχουν το πρώτο λόγο και θα πάρουν το ποντάρισμά μου.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out.      

Combo
17:00
Μπάρνσλεϊ - Μπόρνμουθ
2 & over 1,5
2.14
BET: 15 units
Μονό
17:00
Μάνσφιλντ - Λέιτον Όριεντ
1
2.33
BET: 10 units
Μονό
17:00
Μπρίστολ Ρόβερς - Γουόλσολ
1
2.15
BET: 15 units
Funbet
17:00
Μπρίστολ Ρόβερς - Γουόλσολ
1 & goal/goal
4.95
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις