Ώρα ημιτελικών στο Αυστραλιανό Όπεν!

προγνωστικά τένις

Μια δυάδα και μια μονή επιλογή στα προγνωστικά τένις απο τους ημιτελικούς του Αυστραλιανού Όπεν, έχει στη σημερινή στήλη του ο Bilias1974.

Χαιρετούμε όλους τους φίλους του koubanezos!

Συνεχίσαμε με ακόμα ένα 2/2 στις επιλογές μας στα προγνωστικά τένις από τα ματς του 4ου γύρου στο Αυστραλιανό Όπεν! Πλέον έχουμε φτάσει στα ημιτελικά του τουρνουά και οι επιλογές έχουν σίγουρα λιγοστέψει παρόλα αυτά θα εξετάσουμε τις καλύτερες δυνατές προτάσεις που θα μας στείλουν πάλι στο ταμείο.

Στον 1ο ημιτελικό της ημέρας έχουμε τον αγώνα του Ματέο Μπερετίνι εναντίον του Ράφα Ναδάλ. Ο Ιταλός που δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση έρχεται από την νίκη του σε 5 σετ επί του Γκαέλ Μονφίλς. Προηγήθηκε με 2-0 σετ έχοντας σχεδόν αλάνθαστο σερβίς αλλά στην συνέχεια ισοφαρίστηκε από τον πολύ ποιοτικό και έμπειρο Γάλλο. Ωστόσο κατάφερε τελικά να επικρατήσει στο κρίσιμο σετ. Απέναντι του ο θρύλος του αθλήματος Ράφα Ναδάλ ο οποίος επίσης χρειάστηκε 5 σετ εναντίον του Καναδού Ντένις Σαποβάλοφ και επίσης ενώ προηγήθηκε 2-0 κατάφερε να επικρατήσει τελικά στο 5ο σετ επι του νεαρού Καναδού.

Από αυτό το ματς η πρώτη μας επιλογή θα είναι στα διπλά λάθη του νευρικού σε αυτόν τον τομέα στα τελευταία ματς Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός έχει κατά σειρά 11 (σε 5 σετ), 6, 6 (σε 4 σετ) και 5 οπότε το να κάνει πάνω από 4,5 σε ένα ημιτελικό που πιθανώς να έχει και αρκετά games είναι μια καλή επιλογή στην τιμή του 1,62.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Στο 2ο ημιτελικό έχουμε την μεγάλη μάχη του Στέφανου Τσιτσιπά εναντίον του φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά Ντανίιλ Μεντβέντεφ. Ο Έλληνας άσος πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνιση του, από το περσινό Roland Garros και μετά, διέλυσε τον Γιανίκ Σίνερ με 3-0. Περνώντας έτσι στον τρίτο του ημιτελικό στο Αυστραλιανό Όπεν και πέμπτο συνολικά σε Grand Slam τουρνουά. Αντιθέτως ο Ρώσος νο2 του κόσμου χρειάστηκε επική ανατροπή όντας 2 σετ πίσω στον προημιτελικό απέναντι στο Οζερ Αλιασίμ. Μεταξύ τους ο Ρώσος έχει το προβάδισμα με 6 νίκες έναντι 2 του Έλληνα. Με 5-1 να είναι το αντίστοιχο ρεκόρ τους σε σκληρή επιφάνεια. Πέρσι μάλιστα ο Μεντβέντεφ είχε αποκλείσει τον Τσιτσιπά με 3-0 σετ, προτού χάσει και ο ίδιος τον τίτλο στον τελικό από τον Τζόκοβιτς.

Η πολύ καλή εικόνα που έδειξε ο Τσιτσιπάς απέναντι στον Σίνερ σε συνδυασμό με την «τρωτή» εικόνα που έδειξε ο Μεντβέντεφ απέναντι στον Αλιασίμ μας οδηγούν στην δεύτερη επιλογή της δυάδας μας με στήριξη του Στέφανου με +5,5 games.

Οι δύο αυτές επιλογές που βρίσκουμε στην Stoiximan δημιουργούν μια δυάδα στα προγνωστικά τένις με απόδοση 2,54.

Από τον αγώνα του Στέφανου θα επιλέξουμε και μια μονή επιλογή και αυτή είναι να έχουμε 4ο σετ στο ματς και την βρίσκουμε σε απόδοση 1.57 στην πλατφόρμα της Novibet.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε!

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Δυάδα απόδοσης 2,54 (28/1)
05:30
Mατέο Μπερετίνι - Ραφαέλ Ναδάλ
Ραφαέλ Ναδάλ Διπλά Λάθη: Over 4,5
1.62
07:30
Στέφανος Τσιτσιπάς - Nτανίλ Μεντβέντεφ
Χάντικαπ Games Αγώνα: Στέφανος Τσιτσιπάς +5,5
1.57
BET: 15 units
Μονό (28/1)
07:30
Στέφανος Τσιτσιπάς - Nτανίλ Μεντβέντεφ
Να παιχτεί 4ο Σετ
1.57
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις