Προγνωστικά σνούκερ: Στήριξη στον Γεωργίου

Προγνωστικά σνούκερ

Το German Masters άρχισε σήμερα (26/1) και οι αναμετρήσεις των 21:00 προσφέρονται για τα πρώτα μας πονταρίσματα.

Το ελληνικό ενδιαφέρον θα είναι φυσικά στραμμένο στον Μιχάλη Γεωργίου στα προγνωστικά σνούκερ. Ο Αγγλοκύπριος πρωταθλητής έχει προκριθεί στους «32» της διοργάνωσης και θα προσπαθήσει να πάει τουλάχιστον ένα βήμα παραπέρα. Ο αντίπαλος είναι βατός, ο Κρέιγκ Στέντμαν.

Είναι λογικό για τον Γεωργίου, από τη στιγμή που απέκλεισε κοτζάμ Μπάρι Χόκινς στον 2ο προκριματικό, να βλέπει τον αγώνα ως ευκαιρία. Ο στόχος του, άλλωστε, είναι διπλός. Εκτός από τη διάκριση στο τουρνουά, θέλει τα χρήματα για να κερδίσει «πλήρη» θέση στο επαγγελματικό Tour μέσω της ετήσιας κατάταξης.

Ο Στέντμαν δεν έχει παρόμοιο άγχος, καθώς βρίσκεται στην πρώτη χρονιά της νέας κάρτας του. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι έχει μικρότερο κίνητρο. Κι αυτός θα νιώθει ότι έχει την ευκαιρία περαιτέρω διάκρισης, γι’ αυτό θα τα δώσει όλα.

Οι εταιρίες φαβοριτίζουν τον Γεωργίου κι εμείς δεν θα τους πάμε κόντρα. Και θέλουμε και πιστεύουμε ότι πρόκειται για παιχνίδι που μπορεί να κερδίσει. Για να ανεβάσουμε την απόδοση, θα ρισκάρουμε με το χάντικαπ 1,5 frame. Ποντάρουμε να νικήσει μέχρι 5-3, δηλαδή (το σκορ της νίκης του επί του Χόκινς).

Στο υπόλοιπο βραδινό πρόγραμμα, ξεχωρίζει ο αγώνας του Νιλ Ρόμπερτσον με τον Ρίκι Γουόλντεν. Ασφαλώς και ο τροπαιούχος του Masters είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Ο 39χρονος Άγγλος, όμως, είναι αντίπαλος που παραδοσιακά τον δυσκολεύει. Τον νίκησε με 4-1 και στο πρόσφατο Northern Ireland Open, ενώ και στις ήττες του ήταν ανταγωνιστικός.

Το over 7,5 frames είναι η πρότασή μας. Πληρώνει καλά και είναι πιθανό να βγει, αφού περιμένουμε τον Ρόμπερτσον να μη βρίσκεται στην ίδια φόρμα με το Masters. Όπως έχει πει κι ο ίδιος, άλλωστε, προετοιμάζεται από τώρα ψυχολογικά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μονό
21:00
Γεωργίου - Στέντμαν
1 (-1,5)
2.03
BET: 10 units
Μονό
21:00
Γουόλντεν - Ν. Ρόμπερτσον
Over 7,5 frames
1.98
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις