Γκολ στη Λαμία, κόκκινη στην Αφρική

Βόμβες στοίχημα

Βόμβες στοίχημα έχει στη στήλη της Τρίτης ο Funbetάκιας, ο οποίος κυνηγάει γκολ στο Λαμία - Αρης και μία κόκκινη στο Copa Africa.

Καλημέρες σε όλο τον κόσμο, στους φίλους και τις φίλες της στήλης. Βόμβες στοίχημα σας έλεγα χθες, ζητώντας αρχικά μία κόκκινη στο Σενεγάλη – Πράσινο Ακρωτήρια. Για την ιστορία βγήκαν δύο και πέρασε το 5.10 του καταλογισμού κόκκινης. Δεν πέρασε το ποντάρισμα στη Στόουκ, ωστόσο είμαστε έστω και λίγο συν στην κάβα μας. Προχωράμε.

Ξεκινάμε με το μοναδικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί για το Κύπελλο Ελλάδος. Η Λαμία θα υποδεχθεί τον Αρη, μετά από δύο διαδοχικά 0-0 στη Θεσσαλονίκη την προηγούμενη Πέμπτη, αλλά και την Κυριακή.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Τι είδαμε στα προηγούμενα δύο παιχνίδια; Μια Λαμία να στήνεται καλά αμυντικά. Στην πρώτη αναμέτρηση οι ευκαιρίες ήταν για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, στη δεύτερη για την ομάδα του Γρηγορίου. Εκτιμώ ωστόσο και στηρίζομαι στο ένστικτο πως στο τρίτο σερί παιχνίδι τους θα ξεχωρίσει και επικρατήσει η ποιότητα. Κι όταν ανοιχτούν οι γηπεδούχοι κυνηγώντας γκολ, θα το πληρώσουν.

Προχωράμε με Copa Africa και το τελευταίο ματς της φάσης των «16». Μάλι εναντίον της Ισημερινής Γουινέας. Φαβορί η τυπικά γηπεδούχος, ευδιάκριτο άλλωστε και από το σετ των αποδόσεων. Και εδώ θα κινηθώ βάσει ενστίκτου και εξηγούμαι.

Εξι αναμετρήσεις διεξήχθησαν ήδη, στις πέντε εξ’ αυτών υπήρξε καταλογισμός κόκκινης. Ενώ γενικότερα στο θεσμό ευνοήθηκαν ελάχιστα τα φαβορί, οι λεγόμενες «μεγάλες» ομάδες. Βόμβες στοίχημα και εδώ λοιπόν, κυνηγώντας μία κόκκινη στον τετραπλασιασμό.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
20:00
Λαμία - Αρης
2 & over 1,5
2.88
BET: 10 units
Μονό
21:00
Μάλι - Ισημερινή Γουινέα
Καταλογισμός κόκκινης
4.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις