Θέλει οκτάδα και θα το δείξει

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Επιλογές από Eurocup και BBL έχει στο μενού του σήμερα ο Παναγιώτης Δογαντζής.

Καλημέρα σε όλους. Το μενού είναι φτωχό παρ’ όλα αυτά βρήκαμε επιλογές από τη BBL και το Eurocup στα προγνωστικά μπάσκετ.

Προγνωστικά μπάσκετ: Μπάμπεργκ vs Βούρτζμπουργκ

Δεν άντεξε η Μπάμπεργκ στην έδρα της Βόννης και ηττήθηκε με 81-95. Κορυφαίος της παίκτης ήταν ο Σένγκφέλντερ με 18 πόντους. Όλο προσπαθούσε να μείνει κοντά στο σκορ, όμως ο φανταστικός Τζάκσον-Κάρτράιτ είχε άλλη άποψη καθώς πέτυχε 40 πόντους! Ο στόχος της τετράδας δείχνει να απομακρύνεται, όμως αν συνεχίσει έτσι μπορεί να μην πλησιάσει ούτε την οκτάδα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται τρεις νίκες μακριά από τους 8ους Τάουερς.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Από την άλλη, η Βούρτζμπουργκ έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι 25 μέρες! Με αιτία φυσικά τον Covid-19, όπου κυριολεκτικά θέρισε σχεδόν όλη την ομάδα μαζί με το τεχνικό επιτελείο. Τελευταία αναμέτρηση ήταν η ήττα από τη Μπαϊρόιτ με 80-88. Έχει 9 σερί ήττες και πλέον βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Αποχώρησε ο Γκίελο ως αποτυχημένος και πήγε στο Περιστέρι και κάνει θραύση.

Εκτίμηση: Η Μπάμπεργκ αν θέλει να σώσει τη χρονιά πρέπει να χτίσει σερί. Η Βούρτζμπουργκ εκτός του ότι παραπαίει, παίζει επίσημο αγώνα μετά από 25 μέρες. Ιδανικός αντίπαλος στο κατάλληλο timing και ο άσος της Μπάμπεργκ με χάντικαπ 6 πόντων θα μπει στα προγνωστικά μας.

ΥΓ: Μία δυάδα με ειδικά θα έχουμε σήμερα. Η πρώτη επιλογή είναι το over 6,5 πόντων & ασίστ του Κεβάριους Χέις στον αγώνα Μπούρσασπορ – Βενέτσια. Η τούρκικη ομάδα δίνει τρελό ρυθμό στις αναμετρήσεις της. Ο αγώνας του πρώτου γύρου έληξε με 70-62 και θα μου κάνει εντύπωση αν δεν αλλάξει αυτό. Ο Χέις είναι βασικό κομμάτι στον κορμό της «Μπούρσα» και σταδιακά αρχίζει να… μοιράζει μερικές μπάλες.

ΥΓ2: Η δεύτερη επιλογή είναι οι over 3,5 ασίστ του Κάλεμπ Χόμεσλι στην αναμέτρηση των Τάουερς με τη Μπανταλόνα. Ο ρόλος του είναι κυρίως στο σκοράρισμα όμως, τώρα θα βρει μπροστά του οργανωμένες άμυνες. Θεωρώ πως θα χρειαστεί να σπάσει πολλές μπάλες οπότε, αν βρεθεί σε στοιχειωδώς καλή μέρα ο Μπράουν με τον Κότσαρ θα μπορέσει να βγάλει τις ασίστ με σχετική άνεση.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Ειδικό
19:00
Μπούρσασπορ - Βενέτσια
Κ. Χέις over 0,5 ασίστ
2.65
BET: 5 units
Μονό
20:00
Μπάμπεργκ - Βούρτζμπουργκ
1 (-6,5)
1.87
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 3.36
19:00
Μπούρσασπορ - Βενέτσια
Κ. Χέις over 6,5 πόντοι & ασίστ
1.87
20:30
Τάουερς - Μπανταλόνα
Κ. Χόμεσλι over 3,5 ασίστ
1.80
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις