Διπλασιασμοί σε Ελλάδα και Ισπανία

Κουπόνι Σαββάτου

Σε τρεις αναμετρήσεις ποντάρει ο Blackbird, κυνηγώντας ισάριθμους διπλασιασμούς σε Ελλάδα και Ισπανία.

Κουπόνι Σαββάτου: Δυάρι στο Ηράκλειο

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες.  Καλοπληρώσαμε την Τετάρτη με το Κύπελλο Ελλάδος. Σήμερα επιλογές από το κουπόνι Σαββάτου.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Αρχίζουμε το κουπόνι Σαββάτου από την αγαπημένη Ελλάδα και πάμε Νότια, στην Κρήτη, για το ΟΦΗΠαναιτωλικός.

Πολύ καλή εμφάνιση στην Τούμπα για τους Κρητικούς, το τελικό 3-0 τους αδικεί. Η φάση που απασχόλησε πολλούς, ήταν και το σημείο όπου άρχισε η καθίζηση στον αγώνα.  Οι Αγρινιώτες πέρασαν μια ονειρεμένη εβδομάδα. Νίκησαν ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και Ολυμπιακό στο Αγρίνιο και μάλιστα με ανατροπή. Σε φόρμα οι σκόρερ Καρέλης και Μεντόσα. Με την ψυχολογία στα ύψη για ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα πριν την ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Με τρώει χέρι μου να κοντράρω τους γηπεδούχους και αν δεν υπήρχε το Κύπελλο για τον Παναιτωλικό θα το έκανα. Θα αρκεστώ στο αμφίτερμα της WinMasters που διπλασιάζει. Αξίζει το ποντάρισμα βάσει του τρόπου που προσεγγίζουν οι δύο ομάδες τα παιχνίδια τους.

Πρώτη φορά φάουλ

Ανεβαίνουμε λίγο γεωγραφικά. Στην Νίκαια, ο Ιωνικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Ακόμα μια ήττα για την ομάδα τους νεοφώτιστους, πέμπτη στην σειρά, σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτήν την φορά ήταν η Λαμία που τον κέρδισε με 3-2. Τελευταία νίκη συναντάμε αρχές Δεκεμβρίου, το 3-2 με τον ΠΑΟΚ. Αναμενόμενη η βαθμολογική θέση της ομάδας. Οι φιλοξενούμενοι σε πολύ καλό φεγγάρι. Ντόρτι στην Καρδίτσα μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο, με το ενάμιση πόδι στα ημιτελικά. Θα μπορούσε να πάρει και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική, όμως ήταν αρκετά φλύαρος.

Πρώτη φορά τέτοιο ποντάρισμα στην στήλη μας. Όμως τα δεδομένα με οδηγούν εκεί. Θα το παλέψει ο Ιωνικός, θα πάει το ματς στην κόντρα και στο ξύλο, μπορεί και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα να επηρεάσει σε αυτό, καθώς στην Νίκαια, ο Παναθηναϊκός δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθής. Το όριο στα φάουλ έχει ανοίξει στο 32,5 και εμείς θα πάρουμε το over σε απόδοση 2.00 στην Stoiximan.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Η κόντρα της ημέρας 

Κλείνουμε με Ισπανία και το ντέρμπι των ουραγών. Ντάλα μεσημέρι, η Λεβάντε υποδέχεται την Κάντιθ. Νίκησαν μετά από 27 αγώνες οι «Λεβαντίνοι», 2-0 την Μαγιόρκα. Έχουν τρεις σημαντικές απουσίες για το σημερινό ματς. Η Κάντιθ, μια ανάσα έφτασε από την πρώτη εντός έδρας νίκη, όμως η Εσπανιόλ της στέρησε την χαρά στις καθυστερήσεις, ενώ είχε προηγηθεί ανατροπή στο 90’. Ευκαιρία για ένα καλό αποτέλεσμα σήμερα.

Τρεις σημαντικές απουσίες στα στόπερ έχει η Λεβάντε, η οποία νίκησε μετά από πολύ καιρό και μάλιστα πολύ δύσκολα. Η Κάντιθ έχει νίκες μόνο εκτός έδρας φέτος και δεν μπορώ παρά να κοντράρω μια ομάδα που γενικά αγνοεί την νίκη και έχει να αγωνιστεί δύο εβδομάδες.

Μονό
15:00
Λεβάντε - Κάντιθ
Χ2
2.06
BET: 10 units
Μονό
17:15
ΟΦΗ - Παναιτωλικός
Goal/goal
2.00
BET: 10 units
Φάουλ
19:30
Ιωνικός - Παναθηναϊκός
Over 32,5 φάουλ
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις