Γκολ και θέαμα από τους φιλοξενούμενους

Scorakias

Ανέλυσε τα παιχνίδια του Σαββάτου και βρήκε ευκαιρίες για τα προγνωστικά του σε Bundesliga και Championship ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Τις καλημέρες μου σε όλους τους Κουβανέζους του πλανήτη. Κακή μέρα η Τετάρτη με χασούρα μετά από πολύ καιρό. Δεν πτοούμαστε όμως κύριοι. Τα προγνωστικά τρέχουν και εμείς θα επιλέξουμε τις καλύτερες επιλογές, όσο αυτό είναι εφικτό, για να πληρωθούμε και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Εμπιστοσύνη στη κίτρινη αρμάδα

Εκκίνηση στο χωριό του Χόφενχαϊμ, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Ντόρτμουντ. Οι γηπεδούχοι είναι τέταρτοι με 31 βαθμούς και είναι σε πορεία… αστεριών. Από την άλλη, οι Βεστφαλοί μπήκαν δυνατά στο νέο έτος και έκοψαν τη διαφορά από τη κορυφή. Αν και η έξοδος φαίνεται δύσκολη, ίσως το έργο των φιλοξενούμενων γίνει λίγο πιο εύκολο λόγω των αρκετών απουσιών της Χόφενχαϊμ, ενώ δεν αποκλείεται να βγουν και τα προγνωστικά που μιλάνε για μεγάλο σκορ.

Εκτίμηση: Είτε βγουν τα γκολ, είτε όχι, εγώ θα εμπιστευτώ τη Ντόρτμουντ όπως έκανα και στη Φρανκφούρτη. Το διπλό το βρίσκω στο 2.17 στη πλατφόρμα της Betshop, το οποίο μου αρκεί και με το παραπάνω.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Τρένο για άνοδο η Φούλαμ

Πάμε να ολοκληρώσουμε τα προγνωστικά μας στο αφιλόξενο «Στοούκ-Ον-Τρεντ». Εκεί, η Στόουκ Σίτι υποδέχεται τη πρωτοπόρο Φούλαμ. Οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν σαν τρελοί το τελευταίο καιρό με 13 γκολ σε τρία παιχνίδια (!), πηγαίνοντας πρόσω ολοταχώς για – μία ακόμα – επιστροφή στη Premier League. Οι γηπεδούχοι είναι φανερά βελτιωμένοι σε σχέση με τις τελευταίες χρονιές τους και θα παλέψουν τα πλέι-οφ, όμως θεωρώ πως δύσκολα θα τα καταφέρουν.

Εκτίμηση: Πάνω σε αυτές τις προβλέψεις θα πατήσω και θα στηρίξω τα προγνωστικά για το διπλό της Φούλαμ. Επειδή δύσκολα θα σταματήσει στο ένα γκολ αυτή η τρομερή επίθεση, θα ποντάρω στο 2 με over 1.5 σε απόδοση 2.25 στη πλατφόρμα της Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μόνο
16:30
Χόφενχαϊμ - Ντόρτμουντ
2
2.17
BET: 20 units
Combo
17:00
Στόουκ Σίτι - Φούλαμ
2 & over 1.5
2.25
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις