Με προσοχή στα φαβορί

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στην αγαπημένη του Ισπανία έχει ο Πολυχρόνης Δερμιτζάκης με αποδόσεις διπλασιασμού, αλλά και 3.75!

Προγνωστικά στοιχήματος – Laliga

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες του site και της στήλης. Μια νίκη, μια ήττα και μια επιστροφή είχε η τελευταία στήλη. Ούτε κέρδος ούτε χασούρα. Καλό και αυτό, παράπονο δεν πρέπει να έχουμε. Πάμε να δούμε τι έχουμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Νωρίς το μεσημέρι έχουμε ντέρμπι ουραγών, Λεβάντε – Κάντιθ. Οι Λεβαντίνοι  κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη πρώτη νίκη της σεζόν! Μπήκαν δυνατά, πίεσαν και κατάφεραν να κερδίσουν με 2-0 την Μαγιόρκα, πιο δύσκολα όμως από ότι μαρτυράει το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ακυρωθέν γκολ και χαμένο πέναλτι. Βαθιά ανάσα η νίκη, δίνει ελπίδες για το μέλλον στην κατηγορία. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Το θέμα είναι να δείξει την ίδια σοβαρότητα που έδειξε στο τελευταίο παιχνίδι της αλλά και να βελτιώσει την άμυνα της. Τώρα θα υποδεχτεί την Κάντιθ, που επίσης δυσκολεύεται. Στο τελευταίο αγώνα της πήρε θετικό αποτέλεσμα, απέσπασε ισοπαλία κόντρα στην Εσπανιόλ, στην τελευταία φάση του αγώνα.  Δυσκολίες στο γκολ έχει.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι, με εξαίρεση στο κύπελλο, στο πρωτάθλημα έχει σκοράρει πάνω από δύο φορές μόλις σε 4 αγώνες με απολογισμό 1 νίκη 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Εντάξει το παιχνίδι της είναι φουλ άμυνα με ξαφνικές αντεπιθέσεις. Αλλά όταν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις. Και οι δύο ομάδες έχουν ένα πρόωρο τελικό μπροστά τους. Ελαφρώς καλύτερη βλέπω την Λεβάντε. Αλλά είναι ένα παιχνίδι που θα παίξουν με σκοπιμότητα, για το αποτέλεσμα. Ρίσκο θα πάρω και θα ποντάρω στο αμφίτερμα και  σε ένα ειδικό, στις κάρτες, λόγο του διαιτητή, Γκράντο Σεζάρ.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Στο Βιγιαρεάλ – Μαγιόρκα, δίνονται φαβορί οι γηπεδούχοι κυρίως λόγο της κακής κατάστασης των φιλοξενούμενων. Λάθος λογική καθώς οι Βιγιαρεάλ έχει μισή ντουζίνα απουσίες, κομβικές σε όλες τις γραμμές της και η Μαγιόρκα κάποια στιγμή θα βρει δίχτυα και εκτός από το κύπελλο.  Ποντάρισμα στα λίγα γκολ εδώ. Αφήνω το Σεβίλλη – Θέλτα καθώς δεν μπορώ να βρω κάτι άξιο αναφοράς και πάμε στο τελευταίο παιχνίδι, την αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια. Φαβορί η Ατλέτικο γιατί; Ρωτάω τον εαυτό μου. Ξεκάθαρο κιόλας, βάση αποδόσεων. Ενώ έρχεται από ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, αποκλεισμό στο σούπερ καπ και στο Copa Del Ray. Περισσότερο αξίζει το ποντάρισμα στο αμφίτερμα και εδώ.

Αυτά τα λίγα από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Καλή συνέχεια σε όλους.

 

Μονό
15:00
Λεβάντε - Κάντιθ
Goal/goal
1.95
BET: 10 units
Μονό
15:00
Λεβάντε - Κάντιθ
Over 0,5 Κόκκινη
3.75
BET: 5 units
Μονό
17:15
Βιγιαρεάλ - Μαγιόρκα
Under 2,5
2.05
BET: 10 units
Μονό
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαλένθια
Goal/goal
2.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις